Göz çevresi kırışıklıklarda ameliyatsız dönem

Göz çevresi kırışıklıklarda ameliyatsız dönem

Yaş ilerledikçe göz çevrelerinde kırışıklıklar ve göz torbaları insanın yaşını ele veriyor. Birçoğumuz bu sorunları giderebilmek için ameliyat masasına yatıyoruz. Ancak bu sorunlar artık ameliyat gerektirmeden de giderilebiliyor.

23 Ocak 2018 - 03:16

Hem erkeklerde hem de kadınlarda yaş ilerledikçe göz çevrelerinde kırışıklıklar ve göz torbaları artış gösteriyor. Özellikle kadınla bu gibi sorunları ameliyat masasına yatarak çözüme kavuşturmak istiyor ancak bu gibi sorunlar ameliyat masasına yatmadan da gideriliyor. Uzmanlar, göz kırışıklıklarını ve göz torbalarını engellemek için bol su içmeyi ve sigaradan uzak durulması gerektiğini ifade ediyor. Cilt uzmanlarına göre, kırışıklık tedavisi gören insanların düzenli olarak tedavilerini yapmaları ve sigara, alkolden uzak durmalarını, bunun yanında bol bol su içmelerini ve sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapıyor.

 

Altın küre dokunuşu ile yepyeni bir cilde sahip olun

Kırışıklık tedavisinde ciltteki hücresel yapıyı destekleyip, çalıştırmak uzmanlara göre en önemli yapı taşlarından biri olarak görülüyor. Cildi yenilemek ve göz kırışıklıklarını azaltmak için geliştirilen yeni bir teknoloji olan ‘Altın Küre Dokunuşu’ göz çevrelerindeki kırışıklıkları ve göz torbalarını azaltmaya yarıyor. Bu tedavide ise 3 ana adım bulunuyor.

Monopolar radyofrekans: Oldukça iyi tecrübe edilen ve bilinen radyo frekans yöntemiyle gençleşmek, son derece etkili ve güvenlidir. Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonları (sodyum-potasyum-kalsiyum-magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır. Açığa çıkan bu ısıyla kolajen uyarılır. Amaç, ısıtılan (tedavi edilen bölge) bölgenin ısısını 60 dereceye çıkarmaktır. Bu ısı vücuda herhangi bir tahribat ya da zarar vermez. Buradaki amaç kolajenleri uyarmak ve harekete geçirmektir. Oluşan ısı ile fibroblast aktivasyonu hızlanır. Morarma, kanama olmaz. İnce çizgiler açılır.

Özel vibrasyon mekanizması: Göz çevresindeki kan dolaşımı düzenlenir. Böylece; göz çevresinde oluşan ödem, şişlik ve morluklar azaltılır.

Vitamin, mineral, kök hücre desteği: Cihazın içindeki küçük bölmesine konulan; vitamin, mineral, hyalüronik asit, kök hücre, renk açıcı etken maddeler cilde hızla emdirilir.

 

Etkisini anında hissettiriyor

Ameliyat masasına yatmadan kolay bir şekilde yapılan ‘Altın Küre Dokunuşu’ tedavisi, uzmanların ameliyat masasına yatmaya çekinen ya da yatmak istemeyen kişiler için önerdiği bir tedavi şekli. Son derece konforlu, ağrısız ve anesteziye gerek duyulmadan yapılan bu tedavi anında etkisini göstermeye başlıyor. Uzmanlar, kalıcı sonuçlar için bu sistemin haftada birkaç kez uygulanması gerektiğini savunuyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x