Grupta En Golcü İkinci Oyuncu Yakup Ramazan

Grupta En Golcü İkinci Oyuncu Yakup Ramazan

2.lig Beyaz grupta ilk yarının en çok atan ikinci oyuncusu Kahramanmaraşspor'lu Yakup Ramazan Zorlu oldu.

24 Aralık 2016 - 07:36

Sezon başında İstanbulspor'dan alınan Kahramanmaraşspor'un forvet oyuncusu Yakup Ramazan Zorlu takıma geç katılmasına rağmen oynadığı 15 maçta attığı 9 golle 2.lig beyaz grupta ilk yarının en çok atan ikinci oyuncusu oldu.

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Yıllar sonra aradığı forvete kavuştu. Kırmızı beyazlılar mutlu. Beyaz Grupta oynadığı 17 maçta 18 puan toplarken 4 galibiyet 6 Beraberlik 7 mağlubiyet aldı. 19 gol atan ve kalesinde 24 gol gören Kahramanmaraşspor’da 19 golün 9’unu (yarısını) Yakup Ramazan Zorlu atarak Beyaz Grubun gol krallığının zirvesine oturdu. Son 7 maçın 6’sında gol atmayı başardı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor yıllarca aradığı golcüsünü bu sezon buldu. Süper Lig kariyeri olan yıldız oyuncu Yakup Ramazan Zorlu oynadığı son yedi maçın altısında gol atmayı başardı. Henüz 25 yaşında olan golcü oyuncu güçlü fiziği ve hırslı oyunu ile Kahramanmaraşspor’un keskin kılıcı oldu. Büyükçekmece Tepecik, Zonguldak Kömürspor, Anadolu Üsküdarspor, Keçiörengücü ve son olarak Fethiyespor, Buca, Sivas Belediye, Pendik kalesini de yıkan Yakup Ramazan Zorlu, bu performansını devam ettirirse sezon sonu Süper Ligin yolunu tutabilir. Ayrıca Selçuk Kaban, Kayhan Arduç, Uğur Erdoğan ve kaptan Mesut Balkan da performansları ile göz kamaştıran isimler.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE!

Ligde 17. Hafta geride bırakılırken Kahramanmaraşspor ligde 18 puanla 14. Sırada yer alıyor. Rakip kaleleri 19 defa ağalandıran Kahramanmaraşspor’da 9 gol atan Yakup Ramazan Zorlu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Gol Krallığı cetvelinde 9 golle ikinci sırada yer alıyor. Kahramanmaraşsporlu Yakup Ramazan Zorlu, Büyükçekmece Tepecikspor, Zonguldak Kömürspor, Anadolu Üsküdarspor, Keçiörengücü, Fethiyespor, Bucaspor, Ofspor, Sivas Belediyespor ve Pendikspor maçlarında gol sevinci yaşarken, gollerin 6'sini ayakla 3 taneside kafa ile attı.

 EN ÇOK ATAN OYUNCU YILDIRAL KOÇAL

2.lig beyaz grupta ilk yarının en çok atan oyuncusu ise 17 maçta oynayan ve 3'nü penaltıdan olmak üzere 11 gol atan Keçiörengücüspor'un golcü oyuncu Yıldıray Koçal Oldu. 2. Sırayı 9 golle Kahramanmaraşspor'da Yakup Ramazan Zorlu, 7 golle ise Amed Sportif Faaliyetler’den Deniz Naki, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Halil İbrahim Tuna sıralamada yer aldı. 2. Lig Kırmızı Grupta ise Gol Krallığını 11 golle Gümüşhanespor’da Ali Özgün, 9 golle Bugsaş Spor A.Ş.’den Raşit Sevindir 2.’ci sırayı yer alırken 8 Golle Eyüpspor’dan Cem Ekinci, Hatayspor’dan Mithat Yaşar, Tuzlaspor’dan Ozan Papaker listede yer aldı.

DEVRİM TAŞKAYA VE KAYHAN ARDUÇ 3 GOL ATTI

2.lig beyaz grupta ilk yarıda 19 gol atan ve ligde inişli-çıkışlı bir grafik çizen Beyaz Grupta oynadığı 17 maçta 18 puan toplarken 4 galibiyet 6 Beraberlik 7 mağlubiyet alıp 19 gol atan ve kalesinde 24 gol gören Kahramanmaraşspor'da Yakup Ramazan Zorlu 9 gol, Devrim Taşkaya ve Kayhan Arduç 3 gol, Selçuk Kaban ve Uğur Erdoğan 2 gol, Aykut Çakay ve Feyyaz Alış ise 1 er gol attı. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x