‘Güçlü Meclis Güçlü Vekillerle Olur’

‘Güçlü Meclis Güçlü Vekillerle Olur’

MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş’ta gezmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız diyen Ceyhan, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde MHP’ye oy istedi ve “Güçlü meclis güçlü milletvekilleri ile olur” dedi.

19 Haziran 2018 - 13:06

MHP’nin üçüncü sıradan milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Ceyhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden ve tüm heyecanıyla devam ediyor.


Bugüne kadar gittiği her programda önemli işlere imza atan Ceyhan, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Vatandaşlara seslenen Ceyhan, MHP’nin TBMM’de güçlü bir kadro çıkartabilmesi için oyların MHP’ye atılması gerektiğini vurgulayan Ceyhan, “Ama son zamanlarda görüyoruz ki bu birliktelikten ve bu ortaklıktan sıkıntı duyanlar oldu.


Araya fitne sokmak isteyen, bu ortaklığı bitirmek isteyenler var. Benim sizden ricam bunlara kulak asmayın. Güçlü bir TBMM için güçlü vekiller lazım. Bunun için oylarınızı MHP’ye istiyoruz” dedi.


‘CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN AKLI’

AK Parti ile kurulan Cumhur İttifakı hakkında konuşan MHP’li aday Ceyhan, şunları dile getirdi: “Bizler gerçekten ikinci bir Kurtuluş Savaşını vermekteyiz. Ama Aziz Türk Milleti tarh boyunca bu vatan hainlerinin gerçekleştirdiği saldırıları geri püskürtmeyi başardı.


Dolar fırlamış Euro uçmuş. Ey güzel kardeşim şuna inanalım bu devlet Dolar’la mı kuruldu ki dolarla yıkılacak? Bu seçimde biliyorsunuz ki büyüklerimiz bir ortaklık yaptı ve ittifakın adını Cumhur İttifakı koydular.


Buna milletin aklı denir. Cumhur İttifakı bu milletin teminatıdır, geleceğimizin teminatıdır. Bu ittifakta yedi düvele karşı bir meydan okuduk ve seçimlerde bu ittifakın çıkması ile birlikte daha da güçleneceğiz.


Siyonistlere, ABD’ye, İngiltere’ye ve diğer ülkelere karşı bizim cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan dedik. 24 Haziran’da inşallah ilk turda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı oylarımızla seçeceğiz.”
















YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...