Türkiye’yi parçalamak için darbe girişiminde bulunan cuntacıları temizleyerek ülkemizin daha aydınlık yarınlara ulaşması için çalışacaklarını belirten Dilipak, “Bu iradenin daha da güçlenmesi için artık habis urları attık üzerimizden Cumhurbaşkanımızın da deyimiyle artık metafor oldu. Bundan dolayı da bunları temizleyerek; ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştıracağız.Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz, güçlü Türkiye’yi birlikte oluşturacağız” dedi.
Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 vizyonu gibi hedeflerinin olduğunu kaydeden Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, şöyle konuştu: “Şu anda hep beraber bu meydanlarda demokrasimize sahip çıkıyoruz. Milletimizin, bu meydanları doldurması bizi daha da sorumluluk altına itiyor. Zaten Cumhurbaşkanımız, bununla ilgili gereken mesajı verdi. İnşallah 2023, 2053, 2071 vizyonuna uygun bir Türkiye’yi hep birlikte omuz omuza vererek oluşturacağız. Bunun için de bu iradenin milletimizde olduğunu hep birlikte görüyoruz. Bu iradeye sahip çıkacağız. Bu iradenin daha da güçlenmesi için artık habis urları attık üzerimizden Cumhurbaşkanımızın da deyimiyle artık metafor oldu.”
Bu güne kadar Müslüman coğrafyası üzerinde kirli oyunlar oynandığını dile getiren Dilipak, artık bu kirli oyunlara izin vermeyeceklerini ve mazlum milletlere sahip çıkacaklarını aktararak şu ifadelere yer verdi: “Bu arada mazlum milletlerimiz, Cumhurbaşkanımız, bunun mesajını da verdi. Mazlum milletlerimizin yanında olacağız. Bu dünyada Müslüman devletleri üzerinde oynan oyunları, hep birlikte bozacağız. Onların da rahat bir nefes alması için büyük hedefler koydu bugün Cumhurbaşkanımız! Onların da daha rahat, daha müreffeh yaşaması için dünya mazlumları kısaca şunu söyleyeyim: Dünya mazlumlarının daha iyi yaşaması için güçlü Türkiye’yi her birlikte oluşturup onlara da yardım edeceğiz.” (KENAN ONARAN)



YORUMLAR