Güçlü Türkiye Yolunda İlk Günkü Aşkla

Güçlü Türkiye Yolunda İlk Günkü Aşkla

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ilk günkü aşkla seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Teşkilatları kapı kapı dolaşarak vatandaşların desteklerine talip oluyor.

05 Haziran 2018 - 23:00

Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda emin adımlarla çalışmalar sürdüren Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatları ve Milletvekili Adayları ilçelerde ve şehir merkezinde her bir vatandaşın elini sıkarak dertlerini dinliyorlar ve dualarına talip oluyorlar.

Çağlayancerit İlçesinde programlarına devam eden Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Necmeddin Sertpolat, İlçe Başkanı Mehmet Berk,İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ve diğer teşkilat mensuplarıyla esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çağlayancerit İlçe Seçim Bürosunda çalışmalara başlayan Milletvekili Adayı  Ahmet Özdemir, burada partililerle yapılan görüşmenin ardından Esnaf ve vatandaş ziyaretine geçtiler. Helete Mahallesinde esnaf ziyaretini gerçekleştiren heyet, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Ziyaretler esnasında şikayetçi oldukları konular ve memnun oldukları konular hakkında notlar alan Özdemir, konular hakkında ilgili mecralarla görüşerek vatandaşın sorunlarının çözüme ulaştırdı.

Özdemir, ''Yolumuz uzun, bu yolda sıkıntısız bir şekilde ilerlenmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Çağlayanceritli  hemşerilerimizden destek ve dualarını istiyoruz'' dedi.  Milletvekili Adayı Özdemir,  vatandaşlarla görüşmenin ardından Onikişubat Belediyesinin Batıpark'ta düzenlediği İftar Programına katılmak üzere şehir merkezine hareket etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı