Güngör, Açıkladı; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a...

Güngör, Açıkladı; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a geliyor!

31 Mart mahalli idareler seçimlerine Kahramanmaraş’ı adım adım gezerek hazırlanan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

15 Şubat 2019 - 13:37

Trabzon Caddesi esnaflarıyla tek tek ilgilenen Güngör’e Ak Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Alıç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ve parti teşkilat üyeleri katıldı.

Ziyaretler esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güngör: “Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sizde takip ediyorsunuz. Adaylığımızın açıklanmasından bugüne kadar hemşerilerimizle her ortamda beraber oldum. Geçende Trabzon Caddemizi ziyaret etmiştik. Bugün de devamını ziyaret ediyoruz. Buradaki esnafımızın bu yoldan dolayı bazı serzenişleri var. Ben bunu defalarca söyledim. Burada da bir kez daha ifade ediyorum. Hemşerilerimizle buradaki esnaflarımızla, şehrimizdeki diğer odalarımızla istişare edip bu sorunun ne olduğunu, bu soruna göre de en az 3 tane öneri hazırlamak ve bu önerileri de tekrar tartışmaya açmak. Biz diyoruz ki sloganımız birlikte belediyecilik. Ortaya çıkan ne olursa bu şekilde buraları tanzim etmek. Biz hemşerilerimizin, esnafımızın aleyhine, onlara zarar olacak hiçbir uygulamayı yapmayız.

Tabi ziyaretlerimiz bize çok büyük bir fayda sağlıyor. Hemşerilerimizin gerçekten çok güzel önerileri oluyor. Ayın 23'ünde de Cumhurbaşkanımız da Şehrimize teşrif edecekler. Kahraman kentimizde olacak. Tabii ki yoğun bir haftaya girdik. İnşallah 31 Mart'ta çok güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Şehrimizin tabii yapılanları var. Burada tabii bunları yapan bundan önceki görev yapan bütün hemşirelerimize teşekkür ediyorum. Başta belediye başkanlarımız olmak üzere. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bunun üstüne ne yapacaksak onu ona çalışıyoruz.

Her bir sektörün beklentisi farklı. Tabii şehrin altyapısını önemseyenler var, üst yapısını önemseyenler var, bazı alanların genişlemesini isteyenler var, trafik sorunu beyan edenler var. Yani herkesin farklı farklı önerileri var. yani spesifik olarak şu öne çıkan dediğimiz yok. Her sektöre göre önemli olan hususlar var onları aldık. İnşallah ay sonuna kadar da seçim beyannamemizi açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...