Gürbüz’den Esentepe, Tepebaşı ve Bahçelievler’de asfalt...

Gürbüz’den Esentepe, Tepebaşı ve Bahçelievler’de asfalt açıklaması

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Esentepe, Bahçelievler ve Tepebaşı Mahalleleri’ndeki bozulan asfaltın yenilenmesine, içme suyu ve doğal gaz altyapı çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte başlanacağını söyledi.

07 Temmuz 2023 - 14:12

Başkan Gürbüz, içme suyu isale hattı ve doğal gaz şebeke çalışmalarının yoğunlaştığı Esentepe, Bahçelievler ve Tepebaşı Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Adete şantiyeye dönen mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürbüz, vatandaşlarla da görüş alışverişinde bulundu.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, burada yaptığı değerlendirmede; söz konusu çalışmalar nedeniyle ana cadde ve ara sokaklardaki yol bozulmaları için atılacak adımlara dikkat çekti.

Çalışmalar bitmeden kapsamlı bir asfalt programı başlatmanın kamu kaynaklarının israf edilmesi anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Gürbüz, “İçme suyu ve doğal gaz şebeke hatlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledik. Firmalara çalışma sahalarında tedbir almaları ve hızlanmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Ancak, asfalt programımızı başlatabilmek için Büyükşehir Belediyemizin KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklemekteyiz” ifadelerini kullandı.

İçme suyu ve doğal gazla ilgili çalışmaların ağustos ayı itibariyle bitirilmesinin planlandığını ifade eden Başkan Gürbüz, “Bu çalışmaların ağustos ayı içerisinde tamamlanmasıyla birlikte, inşallah en kısa sürede asfalt çalışmalarına başlayacağız. Sürecin vatandaşlarımızı yorduğunun bilincindeyiz. Ama sona doğru geldik. Vatandaşlarımızdan hoşgörü bekliyorum. Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarını tamamladıktan hemen sonra sokak sokak asfalt yenilemesini tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x