Güvenç gençlerle buluştu

Güvenç gençlerle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İç İşleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirerek; gençlerle bir araya geldi.

10 Ağustos 2017 - 16:23

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’e kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kabakcı, 15 Temmuz Temalı anı plaketi ve 15 Temmuz temalı tişört ile Kahramanmaraşlı gençlerin şehitlerimize yazdıkları ve Bakanlıkça kitaplaştırılan ecdada mektup kitabını hediye etti.  

Güvenç, kurumdaki ziyaretinin ardından 12 Şubat Spor Kompleksi içerisinde yer alan Havalı Tabanca ve Olimpik Okçuluk Merkezini gezi; burada okçuluk eğitimi alan gençler ile sohbet etti. Akabinde Kahramanmaraş Gençlik Merkezine geçen misafirler spor salonunda voleybol antrenmanı yapan gençler ile sohbet etti. Ziyaretin sonunda Gençlik Merkezi Has odada gençler ve çocuklar ile bir araya gelen Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, burada gençlerin sorularını cevaplandır ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...