Güvenlik Korucularından CHP’ye tepki

Güvenlik Korucularından CHP’ye tepki

CHP’nin seçim beyannamesinin 14.sayfasında yer verdiği koruculuk sisteminin kademeli olarak kaldıracak olmasını aslında CHP ye çok görmedik.

31 Mayıs 2018 - 02:28

Son zamanlarda CHP nin cumhuriyetin temel değerlerinden uzaklaşarak PKK ve FETÖ ağzıyla konuşarak siyaset yaptığını, Avrupa ve Pensilvanya tarafından yönlendirildiğini artık beş yaşındaki çocukların dahi bildiğini düşünüyoruz. Yıllardır asker ve polislerimiz ile omuz omuza terörle mücadele ederek Doğu ve Güneydoğu da terör örgütlerinin önünde büyük engel teşkil edip bu manada şehitler vererek başarılı olan koruculuk sistemini CHP’nin kaldırmak istemesi, koruculara tıpkı PKK Avrupa ve FETÖ nün kin ve nefretle karşı çıkmasını anımsatmaktadır. CHP’nin seçim beyannamesine bu sisteminin kaldırılmasının konması Avrupa, PKK ve FETÖ tarafından istendiğini de düşünmekteyiz.

Son zamanlarda terörist cenazelerine omuz veren mezarlarını ziyaret ederek birlikte salladık diyen hendek ve çukur olaylarındaki teröristlere kardeşlerim diyen İHA ve SİHA’larımıza dahi karşı çıkarak her eylem ve söylemlerinde teröre açık destek verdiğini gösteren CHP Afrin harekâtında bu manada aynen karşı çıkmıştı.

CHP bilsin ki HDP ile omuz omuza vererek PKK ve FETÖ ye her fırsatta destek olduğunun onlardan destek alıp beraber hateket ettiğinin farkında olan aziz milletimiz 24 Haziranda da bunun hesabını CHP den soracağına inanıyoruz. Bu manada biz güvenlik korucuları camiası olarak24 haziran seçimlerinin öneminin farkında olup başta chp olmak üzere dış güçlerin fetö nün ürünü hdp li ittifaklara karşı milli cumhur ittifakına sonuna kadar destek vereceğiz. Yıllardır aziz vatanımızın güvenliğinde terörle mücadelede görev yapan korucular olarak son yıllarda içerden ve dışardan ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Yıllardır terörle ve 15 Temmuzda başaramayanların 24 Haziran ümitlerinin de bu aziz ve ferasetli milletimizce boşa çıkartılacağını biliyoruz, terör örgütlerinin artık ülke gündemimizde çıkmaya başladığı huzurun olduğu terörle başarılı mücadele yapıldığı bu ortamı bozdurtmadan aynı mücadelemize kurulu düzenle devam edeceğiz. Terörle millet adına mücadele eden koruculuk sistemini kaldırmak istemekle aslında terörün önündeki engeli kaldırmak isteyen chp ve hdp li eş ittifaklarının karşısında olan ve bu güne kadar koruculuk sisteminde büyük iyileştirmeler yapıp sistemi destekleyip kalıcı hale getirerek. Terörün belini kıran Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a 24 Haziranda da korucu camiası olarak terörle mücadele kapsamımda değerlendirip tam destek vereceğiz bizim için öncelik ülke güvenliği milli birlik ve kardeşliğimizin huzurun devamıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız terörle mücadele kapsamında değerlendirerek bu güne kadar koruculuk sisteminde önemli düzenlemeler getirmişlerdir, Buna ek olarak geçtiğimiz günlerde de yine emekli korucularımıza da Biner TL bayram desteğinin verilmesi, şartlı nakit yani çocuk parası desteği çıkmasının yanında şimdilik ek olarak korucu maaşlarında 135 tl iyileştirme yapılmıştır bu iyileştirme her ne kadarda beklenen bir meblağ olmasada ileriki tarihlerde yine önemli düzenlemelerin olacağını da bilmekteyiz. Bugüne kadar yaptıkları iyileştirmelerden dolayıda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete teşekkür ediyoruz.

24 Haziran seçiminin başta terörle mücadeleye devam olmak üzere ay yıldızlı bayrağımızın sonsuza denk hürce dalgalanmasının ezanımızın dalga dalga yayılarak okunmasının daha güçlü bir Türkiye yolunda çocuklarımızın geleceğini oylayacağımız bir seçim kararı olduğunun bilinci içerisinde milli cumhur ittifakını  aynen destekleyeceğiz.

Anadolu Güvenlik Korucuları Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş güvenlik korucuları Dernek Başkanı Celalettin Fırtına

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...