Habibe Öçal, esnaf ziyaretinde bulundu

Habibe Öçal, esnaf ziyaretinde bulundu

27. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroglu ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

03 Haziran 2018 - 15:59

Dulkadiroglu Belediye Başkanı Necati Okay'ın da eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Öçal "Esnafımızı ziyaret edip bol kazançlar diledik. Gördük ki milletimiz partimize güveniyor ve sürece tam destek verdiğini ifade ediyor. Duyduklarimizdan dolayı çok mutlu olduk. Güçlü Türkiye, güçlü başkan , güçlü meclis için tam kadro alandayız. Çalışmalarımıza ilk günkü askla devam edecegiz. "dedi.

Ardından Yenişehir mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek mahalleliye süreçle ilgili bilgi verildi. Öçal şu ifadeleri kullandı " Evlatlarimizin geleceğine, ümmetin geleceğine kadınlar olarak sahip çıkacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemiz şaha kalktı. Dünya kadar yol yapıldı ve yapilmaya devam ediliyor. Hastaneler yapıldı. Sağlık sektöründeki iyileştirmeler ülkemizi dünyanın bir-çok ülkesinin önüne geçirmiştir. Bu güzelliklerden dış güçler ve emperyalistler rahatsız. Elde ettiğimiz bu kazanımları çöpe atmalarina izin vermeyeceğiz." 

Toplantının ardından cumartesi pazarında halk ve esnafla buluşan milletvekili adayı tezgahları dolaşarak hayırlı ve bol kazançlar dileyerek dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi