Hacettepe maçı seyircisiz

Hacettepe maçı seyircisiz

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta 15. hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor taraftarından yoksun bir maça çıkacak.

03 Aralık 2016 - 07:17

4 Aralık Pazar Günü Saat 13:00'de 12 Şubat stadında oynanacak mücadelede Pfdk'nin verdiği ceza nedeniyle maç seyircisiz oynanacak. Kahramanmaraşspor ligde 15 puanla 13. sırada Hacettepe ise 14 puanla 15. sırada yer alıyor. 2016-2017 sezonunda Beyaz Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Ligin 15. Haftasında kendi sahasında Hacettepespor’u konuk edecek. 15. Hafta karşılaşması olan Hacettepespor Kulübü müsabakası her iki takımında rotası 3 puan olurken ev sahibi Kahramanmaraşspor için zor bir maç olacak. Bu maçta Kahramanmaraşspr taraftarından yoksun bir maça çıkacak. 

PENDİK MAÇI OLAYI SAHA KAPATTIRDI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 14. haftasında nefesleri kesen maçta, Kahramanmaraşspor evinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmalar sonrasında olayların faturası Kahramanmaraşspor’a kesildi. 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 14. haftada Ordu bölgesinden Volkan Şeker yönettiği, Trabzon bölgesinden Şener İnan İle Burak Cansız'ın yardımcılıklarını yaptığı Mücadele 12 Şubat stadında,  Pendikspor'u konuk etti. Bu maça Kahramanmaraşspor, Mesut Balkan, Evren Kilarci, Yusuf Onur Arıkan, Feyyaz Alış, Aytürk Halil Hocaoğlu, Kayhan Arduç, Uğur Erdoğan, Kazım Dülger, Eser Akbaş, Yakup Ramazan Zorlu, Selçuk Kaban 11'i ile çıktığı maçtan 1-2 mağlup ayrılırken maç sonrası tribünler hakeme sitem etmişti. 12 Şubat Stadyumu'nda oynanan maçta Pendikspor, 37. dakikada Sinan Kurumuş ve 75. dakikalarda Süheyl Çetin'in attığı gollerle Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golünü 84. dakikada Yakup Ramazan Zorlu kaydetti. Bu skorun ardından Pendikspor puanını 21'e yükseltirken, Kahramanmaraşspor 15 puanda kaldı. Karşılaşma sonrası ve maç arasında istifa seslerini yükseldiği maçta müsabaka sonrası tribünler sahipsizliğe karşın protesto yaparken tribünlerden sahaya koltuk fırlatılması Kahramanmaraşspor’un cezasını ağırlaştırdı. Hakemin yanlı kararına karşı çıldırtan taraftarlar patlayarak tepkilerini koltukları sahaya atmakla buldu. Koltukların fırlatıldığı çirkin ve kötü tezahüratın yapıldığı 12 Şubat stadyumunda Kahramanmaraşspor’un cezası kapıda olduğuna işaret edildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 01.12.2016 tarih ve 33 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar doğrultusunda KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.'nin, 27.11.2016 tarihinde oynanan KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. - PENDİKSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

SEYİRCİSİZ MAÇA SEMBOLİK BİLET

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor taraftarının sosyal medyada başlattığı kampanya ile seyircisiz oynanacak olan Kahramanmaraşspor, Hecettepespor maçına sembolik bilet alıp hem birlik olduklarını herkese göstermek, hemde verilen para cezasını ödemek istiyorlardı. Kampanyaya Şehir dışında yaşayan Kahramanmaraşlılara kulüpten hesap numarası verilecek. Kulüpten yapılan açıklamada bugün saat 14:30'da özel idare önünde kurulacak Standlar da bilet fiyatları 5 tl ve 1 tl olarak satışa çıkacak. (İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x