Hak İş ve Hizmet iş Temsilcileri Elazığ’da!
Reklam

Hak İş ve Hizmet iş Temsilcileri Elazığ'da!

Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar ve beraberindekiler 24 Ocak Cuma günü saat 20.55'te Elazığ'da meydana gelen deprem bölgesini ziyaret etti.

28 Ocak 2020 - 01:55 - Güncelleme: 28 Ocak 2020 - 02:01

İlk olarak kışla camiinde depremde hayatını kaybeden sendika üyelerinin cenaze namazına katılan Başkan Çınar, daha sonra taziye evini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Başkan Çınar ve Hizmet İş Elazığ Şube Başkanı Kazım Canlı, Genel Başkan Vekili Mehmet Keskin, Genel Sekreter Yardımcısı Remzi Karataş, Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, Bölge Uzmanı Zeki Özen ziyaretlere eşlik etti.

Acımız ortak diyen Başkan Çınar: "24 Ocak'ta meydan gelen deprem tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Biz Hak İş Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak bugün Elazığ'da vatandaşlarımızın ve sendika üyelerimizin ailelerinin acısını paylaşmak için buradayız. Allah bir daha yaşatmasın. Gerçekten çok zor bir süreç. Ben hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Çınar ve beraberindekiler depremde hasar gören ve yıkılan binalarda incelemelerde bulundu.

 MG 7460

 MG 7537

03

04

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x