Hakan Zıba: “ 12 Şubat, tüm Anadolu’ya umut ışığı...

Hakan Zıba: “ 12 Şubat, tüm Anadolu’ya umut ışığı olmuştur”

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Siyasi İşler Başkanı Hakan Zıba, Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

12 Şubat 2021 - 02:41

Zıba yayınladığı mesajında; "Tüm Anadolu’ya bağımsızlık için umut ışığı olan Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü gurur, mutluluk ve coşkuyla bir kez daha yaşıyoruz.

Bağımsızlığımızı sürdürmek, başı dik insanlar olarak huzur içinde yaşamak, ecdadımızın 101. yıl önce sergilediği kahramanlığı kuşanmakla mümkündür. "dedi.

Kahramanmaraş’ın Milli Mücadelesi’nin Türk Kurtuluş savaşının başlangıç noktası olduğunu vurgulayan Zıba yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bağımsızlığımızı sürdürmek, başı dik insanlar olarak huzur içinde yaşamak, ecdadımızın 101 yıl önce sergilediği kahramanlığı kuşanmakla mümkündür. Şanlı bayrağımızın yurdumuzun üstünde ebediyen dalgalanması, şahadetleri dinin temeli olan ezanların memleket semalarında günün beş vakti inlemesi, Kurtuluş Savaşımızdaki ruh ve inancın muhafazasına bağlıdır.

Tarihini bilmeyenlerin -ne yazık ki- coğrafyalarını da başkaları çizer. Bunun için tarihimizi iyi okumak zorundayız.

12 Şubat, esenlik dolu günleri yaşayan bizlerin, bu cennet vatanı bize emanet eden ecdadımızı minnet ve şükranla anma günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, kurtuluş mücadelemizin aziz kahramanlarının manevi huzurunda saygı ile eğiliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman ecdadımızı şükranla yad ediyor, Kahramanmaraşlı hemşerilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...