Hampton By Hilton Hotel ilk yılında birinci oldu

Hampton By Hilton Hotel ilk yılında birinci oldu

Yaklaşık 20 milyon TL’lik yatırım ile 2017 yılında kurulan Hampton By Hilton Hotel, birinci yılında Booking.com sitesinin yaptığı değerlendirmede 10 üzerinden 9.2 puan almayı başararak müşteri memnuniyeti alanında Kahramanmaraş’ta ki oteller içerisinde birinci oldu.

19 Şubat 2018 - 20:38

Şehrin gelişimini göz önünde bulundurarak 2017 yılında kurulan Hampton By Hilton birinci senesinde ödüle layık görüldü. Otelleri Uluslararası derecelendiren Booking.com adlı internet sitesi Kahramanmaraş Hampton By Hilton’a müşteri memnuniyeti nedeniyle 10 üzerinde 9.2 puana layık gördü.

Booking.com Ortak Hizmetleri Global Direktörü Peter Verhoven imzalı gönderilen tebrik mesajında ise şunlara yer verildi: “Olağan üstü Konukseverleğinize bağlılığınızı bir sonucu olarak Booking.com Konuk Değerlendirme Ödülleri (Guest Review Award) 2017’yi Kazandınız. Konuklarınız ve Booking.com size Müteşekkir. Sürekli olarak böyle bir değerlendirme puanına sahip olmak sıra dışı ve gurur duyulması gereken bir başarıdır. Ortağımız olduğunuz için biz kesinlikle gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yılda gösterdiğiniz konukseverlik için tekrar teşekkür eder, Booking.com ile olan Ortaklığınızın devamını dileriz. 2018’de daha fazla mutlu konuk sağlamayı ve beraber büyümeyi sabırsızlık ile bekliyoruz.

 

BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK

Konu hakkında bir açıklama yapan Bellizade Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Belli: “İlk senemizde 10 üzerinden 9.2 puan ile şehrimizde en yüksek puan alan otel seçildik. Misafir yorumlarına göre. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkürler. 2018’de daha iyi olmayı hedefleyeceğiz. Biz işimizi profesyonel şekilde yapıyoruz. Değişen her şeyi önceden tespit ederek, müşteri memnuniyetini en yükseklerde tutuyoruz. Devamının gelmesi ve şehrimizin böyle başarıları daha sık alması için çalışmalarımız devam edecek. Özellikle çalışanlarımıza ve bizim bu ödülü almaya hak kazandıran her bir müşterimize tek tek teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi