Hasret bitti

Kahramanmaraşspor 28 gün sonra Konya Selçuklu maçı ile 12 Şubat Stadyumunda taraftarıyla buluştu.

16 Ocak 2017 - 09:53

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligin 18.haftasında oynayacağı Konya Anadolu Selçukspor maçı ile 28 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Spor Toto 2.lig beyaz grupta ligin 18.haftasında 15 Ocak pazar günü saat 13:00'de 12 şubat stadında Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşan Kahramanmaraşspor’un maçının bilet fiyatları kapalı 10 tl, maraton 5 tl, kale arkası ise 1 tl olarak açıklanması ile taraftalar maça fazla rağbet göstermezken Maraton Tribünü ise her zamanki doluluğu sergiledi. Karşılaşmayı İzmir bölgesinden Yaşar Can Temizel yönetirken, Uğur Erdogan ile Hüseyin Aylak ise yardımcı hakem olarak görev yaptı.

 Kahramanmaraşspor 5 haftadır galibiyet alamazken son 3 maçta 3 beraberlik aldı. Kahramanmaraşspor,  ilk devreyi 18 puanla 14.sırada bitirdi, 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı, rakip kalelere 19 gol atarken, kendi kalesinde 24 gol gördü. Konya Anadolu Selçukspor ise  ilk devrede oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı, 17 gol attı 18 gol yedi, 26 puanla 7. sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor'u  4-0 yendi. Konya maçına Kahramanmaraşspor Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Yusuf Onur Arıkan, Selçuk Kaban, Devrim Taşkaya, Feyyaz Alış, Fatih Şen, Kazım Dülger, Yakup Ramazan Zorlu, Aytürk Halil Hocaoğlu, Eser Akbaş 11’i ile çıktı. Yedeklerde ise İsa Bozdere, Uğru Erdoğan, Hayrettin Cengiz, Barış Çiçek, Serbay Yağız, Evren Horazal, Kayahan Arduç ilk 18’lik kadroda yerini aldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile sona erirken 2. Yarıda Konya ekibi eşitliği sağlasada son dakikalara doğru yediği golle Kahramanmaraş’tan eli boş ayrılan taraf oldu.  (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x