Hayrettin Güngör, Birlik Vakfı üyeleri ile kahvaltıda buluştu!

Hayrettin Güngör, Birlik Vakfı üyeleri ile kahvaltıda buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Birlik Vakfı Kahramanmaraş Yönetim Kurulu ve Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesi üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

23 Aralık 2018 - 15:51

31 Mart seçimlerine hazırlanan Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ta belediye başkanlığı yapmış isimleri ziyaretinin ardından ilçelere çıkarma yaparak ilçe teşkilatlarını ve Kahramanmaraş genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bugün Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Güngör,  Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesi üyeleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Güngör: “Birlik Vakfı ve Genç Birlik köklü kuruluşlarımız arasında yer alıyor.  Gençlere yönelik projeler için istişarelere bulunuyoruz ve bunları ilerleyen günlerde somut bir şekilde anlatacağız. Sivil toplum kuruluşları bizim için önemli. STK’larımızla sürekli istişare edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birlik Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanı Ökkeş Alper Erşahan: “Birlik Vakfı Kahramanmaraş Şubesi olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 15 günde bir kahvaltı programıyla gençlerle buluşuyor ve önemli şahsiyetleri ağırlıyoruz” dedi.

Genç Birlik Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Kekil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programa Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Ak Parti Kahramanmaraş Tanıtım ve Medya Başkanı Hakan Dereli, Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemil Toktay ve Birlik Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanı Ökkeş Alper Erşahan katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın