Hayvan hırsızları kaçamadı!

Hayvan hırsızları kaçamadı!

Kahramanmaraş'ta gece saatlerinde bir ikametten hırsızlık yaparak 2 küçükbaş hayvan çalan 4 şahıs mahalle sakinlerinin takibi, Jandarmanın başarılı çalışması sonrasında yakalandı ve yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Mayıs 2018 - 23:16

Alınan bilgiye göre, Olay Cuma günü saat 23:00'da Onikişubat ilçesi Muratlı mahallesinde meydana geldi. İbrahim Çevik'e ait küçükbaş hayvanlardan ikisini kimliği belirsiz kişiler tarafından beyaz renkli 46 FK 574 plakalı bir otomobile bindirerek uzaklaşan şahısların fark edilmesi sonrasında Kerimli mahallesi sakinleri ve Muratlı mahallesi sakinleri tarafından takip edildi.

Şahısları takip eden mahalle sakinleri durumu jandarmaya bildirerek yardım istemesi üzerine, Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlığı, Kavlaklı Jandarma Karakol Komutanlığı devriyesi de olaya müdahil olarak şahısları Kerimli Topçalı mahallesi arasındaki yolda çaldıkları hayvanlar ile birlikte yakaladı. Ş.G.,R.A.,H.Ç ve İ.K. isimli yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

Kavlaklı J.Krk.K.lığı ekiplerince geçtiğimiz gün saat 12.00'de Cumhuriyet Savcılığına mevcutlu olarak sevk edildi ve Cumhuriyet Savcısı’nın tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şahısların hepsi tutuklanarak Kahramanmaraş Cezaevine teslim edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x