Hazal Kaya’dan kendisini eleştiren takipçisine ’tokat’ gibi...
Reklam

Hazal Kaya'dan kendisini eleştiren takipçisine 'tokat' gibi yanıt!

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın Tribecca Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü alma başarısını Twitter hesabından paylaştı. Ancak bir takipçisinin, kariyerini ve eşine verdiği desteği eleştiren yorumuna yanıtsız kalmadı. Kaya, verdiği cevapla takipçilerden beğeni topladı.

05 Mayıs 2019 - 23:22

Geçtiğimiz aylarda oyuncu, yönetmen ve senarist Ali Atay ile evlenen oyuncu Hazal Kaya, eşinin elde ettiği uluslararası başarının mutluluğunu yaşıyor. Uluslararası film festivallerinden Tribecca Film Festivali tarafından 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen Ali Atay, başarısıyla herkesin takdirini topladı. Kaya da bu başarıya sessiz kalamdı ve eşi için bir paylaşımda bulundu.

Bir takipçi ise Kaya'nın bu paylaşımın altına, 'Kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi birazda kendi kariyerine göstersen nasıl olur?' şeklinde bir eleştiride bulundu. Kaya, gelen bu yoruma, 'Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin hiçbir şey kaybetmezsiniz, aksine...Haddiniz değil ayrıca, evet!' yanıtını verdi. (yasemin.com)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...