“Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kaldırmak”

“Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kaldırmak”

Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 2. Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor'u deplasmanda 3-1 yenen Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, bu kulvarda sonuna kadar gitmek istediklerini söyledi.

03 Aralık 2017 - 08:39

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 11 senede 2 kez final oynadıkları Türkiye Kupası'nın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Hangi ligden olursa olsun her rakibin önemli olduğunu ifade eden Avcı, "Hedefe giderken 3 kulvarda yarışıyoruz. Lig, Avrupa Ligi ve startını bugün verdiğimiz Türkiye Kupası. Bunu da sonuna kadar götürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Teknik Patron Avcı konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;

“Kupa bizim için 11 senedir özellikle ligde olan bir takımın 2 kere final oynamış gene hedeflerinden bir tanesi. En son geçen sene 2 kere oynamıştık ve penaltılarla kaybetmiştik. Onun içi bu hedefe giderken üç kollarda yarışıyoruz. 1 Avrupa ligi ve Türkiye kupasının startını bugün verdik. Bunu da sonuna kadar götürmek istiyoruz. Onun için rakip kim olursa olsun hangi ligde oynarsa oynasın bir kere her zaman değerlidir. Kahramanmaraş’ta kupada çok ciddi bir takımı eleyerek buraya kadar gelmiş. Kazanmak bir sonraki maça avantaj sağlıyordu. Maçın içinde oyunu erken koparmak istedik. Oyunda oyuncuların iş ahlakı, oyun disiplin, ciddiyeti bence gayet iyiydi, bu son derece önemli. Oyunda biraz daha hızlı oynamamız gerekiyordu, biraz daha oyunun yönünü fazla çevirmemiz gerekiyordu, biraz daha fazla orta yapmamız gerekiyordu. Rakip de oyunun içinde kalmaya çalıştı, onları da tebrik ediyorum. Maçlarında, ligde başarılar diliyorum, bende oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün itibari ile bunu kapatacağız Pazar günü tekrar lige döneceğiz. Çünkü yoğun bir trafik yaşıyoruz. Tekrar her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

 

“RAKİP HANGİ LİGDE OLURSA OLSUN KÜÇÜMSEMEYECEKSİN!”

Kipaş Kahramanmaraşspor'un çok ciddi bir takımı eleyerek bu tura çıktığını anımsatan Avcı, aldıkları galibiyetle bir sonraki maç için avantaj yakaladıklarını aktararak, şöyle konuştu: “Oyuncuların iş ahlakı, oyun disiplini ve ciddiyeti bence iyiydi. Bu, son derece önemli. Oyunda biraz daha hızlı oynamamız gerekiyordu. Biraz daha oyunun yönünü fazla çevirmemiz ve daha fazla orta yapmamız gerekiyordu. Rakip, oyunun içinde kalmaya çalıştı. Onları da tebrik ediyorum, ligde başarılar diliyorum. Bugün itibariyle bunu kapatacağız. Pazar günü tekrar lige döneceğiz. Kahramanmaraş halkına ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu