Hem kaliteli, hem de ucuz

Hem kaliteli, hem de ucuz

Musluğundan su içilebilen sayılı illerden birisi olan Kahramanmaraş'ta, vatandaşlar kaliteli suyu ucuza içiyor.

23 Mayıs 2018 - 02:23

Ülkemizde musluklardan su içilebilen sayılı illerden olan Kahramanmaraş, su fiyatları bakımından da büyükşehirler içinde en ucuz suyu içen iller arasında yer aldığımız ifade edildi. Kuruluşundan itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç liderliğinde Kahramanmaraş'ın altyapı sorunlarını çözüme kavuşturduğunu, modern ve sağlam bir altyapı oluşturmaya devam edildiğini belirten Genel Müdürlük, vatandaşlara kaliteli suyu ucuza sunarak Kahramanmaraş'ı yaşanılabilir iller arasında üst sıralara çıkarmaya devam ettiklerini belirtti.

2014 yılından bu yana suyun fiyatının belirlenmesinde yasal uygulama olan enflasyon oranı dışında su fiyatında bir artışa gitmeyen KASKİ, 2018 yılı su fiyatları belirlendikten sonra da büyükşehir belediyeleri arasında su fiyatı bakımından en ucuz 3 il arasında yer almaya devam etti.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, şehir merkezi ve ilçelerin birçok kısmında ise içme suyu şebekesini yenilemek için çalışmalar yapıyor. Eski şebekeler tamamen yenilenerek, yeni depolar ve iletim hatlarıyla mahallelere kesintisiz içme suyu hizmeti veriliyor.

KASKİ aynı zamanda, içme suyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmalarını sürdürdüğü mahallelerde yolların yıkama çalışmalarını yaparak vatandaşlara temiz bir çevre bırakıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi