Hemşerilerimizin ilgisinden memnunuz

Hemşerilerimizin ilgisinden memnunuz

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Dulkadiroğlu ilçe başkanları ile birlikte Cuma namazı sonrasında Sakarya Esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

04 Haziran 2018 - 18:32

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Cuma namazı sonrasında Sakarya esnafını gezen Özdemir vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlerken, burada Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'e iğne oyası biz yazma hediye aldı.

Sakarya mahallesi esnaflarını ziyaret eden Özdemir burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  ''Esnaflarımızın taleplerini dinliyoruz. Gördüğüm kadarıyla bir kere AK Parti'den ve AK Parti siyasetinden memnunlar. Şahsi beklentileri olanlar ve bölgesi ile ilgili olarak beklentileri olanlar var. Bunları da yerel beklentileri olanları belediye başkanlarımıza, ulusal düzeydeki beklentileri de biz kendimiz takip edeceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın memnuniyeti sağlamaktır'' dedi.

AK Parti millet temelli bir partidir diyen Özdemir, ''Yaptığı her iş ve işlem milletinin memnuniyetine dayalıdır. Bu nedenle onların daha memnun olmaları için onları dinliyoruz. Bu sorunların hemen çözülebilecek olanlarını hemen çözeceğiz. Meclis açılınca çözülecek olanları da orada görüşüp bu beklentinin karşılanmasını sağlayacağız. Nihayetinde gördüğüm şu ki, Diyalogumuz ilişkimiz söylemlerimiz gayet iyi ve samimi. Bundan da çok memnununuz'' dedi.

Özdemir sahanın çok iyi olduğunu belirterek şunları söyledi;

''Sahaya girdiğiniz de vatandaş size şunu soruyorsa, yolunu kaldırımını işi çocuğunun geleceğini soruyorsa bu sizden memnun ama beklentisi olduğunu gösterir. Direkt eleştiriyorsa karşı çıkıyorsa bu sizin siyasetinizden memnun olmadığını gösterir. Biz henüz bize karşı çıkanı görmedik. Ama beklentileri var. Haklıdır o beklentilerde, bizde bunu karşılayacağız.''

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e İğne oyası işi sözü olduğunu belirten Özdemir ziyaret sırasında bayanların işlettiği bir dükkana girdiğinde eşarp ve yazmaları görünce hediyesini alırken, ''Burada denk geleceğini tahmin etmemiştim, denk geldi aldım'' dedi.  İş yerini işleten bayanlar ise Özdemir'in eşine bir yazma hediye etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın