Hemşerilerimizin ilgisinden memnunuz

Hemşerilerimizin ilgisinden memnunuz

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, meclis üyeleri ve teşkilatı ile birlikte Cuma gününü Sakarya Caddesine ayıran Özdemir esnaflar bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Özdemir hemşerilerinin ilgisinden memnun olduklarını söyledi

05 Haziran 2018 - 10:50

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde Sakarya Caddesi esnafını ziyaret eden Özdemir, daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e söz verdiği iğne oyalı Mevlit Örtülüğünü satın alarak Şahin’e hediye edeceğini söyledi. Esnaflarla tek tek ilgilenen Özdemir 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Sakarya Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Özdemir burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  ''Esnaflarımızın taleplerini dinliyoruz. Gördüğüm kadarıyla bir kere AK Parti'den ve AK Parti siyasetinden memnunlar. Şahsi beklentileri olanlar ve bölgesi ile ilgili olarak beklentileri olanlar var. Bunları da yerel beklentileri olanları belediye başkanlarımıza, ulusal düzeydeki beklentileri de biz kendimiz takip edeceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın memnuniyeti sağlamaktır'' dedi.

AK Parti millet temelli bir partidir diyen Özdemir, ''Yaptığı her iş ve işlem milletinin memnuniyetine dayalıdır. Bu nedenle onların daha memnun olmaları için onları dinliyoruz. Bu sorunların hemen çözülebilecek olanlarını hemen çözeceğiz. Meclis açılınca çözülecek olanları da orada görüşüp bu beklentinin karşılanmasını sağlayacağız. Nihayetinde gördüğüm şu ki, Diyalogumuz ilişkimiz söylemlerimiz gayet iyi ve samimi. Bundan da çok memnununuz'' dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e İğne oyası işi sözü olduğunu belirten Özdemir ziyaret sırasında bayanların işlettiği bir dükkana girdiğinde eşarp ve yazmaları görünce hediyesini alırken, ''Burada denk geleceğini tahmin etmemiştim, denk geldi aldım'' dedi.  İş yerini işleten bayanlar ise Özdemir'in eşine bir yazma hediye etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı