“Hep Birlikte Kahramanmaraşız”
Reklam

“Hep Birlikte Kahramanmaraşız”

Elbistan buluşmasında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “Hep birlikte Kahramanmaraşımıza katkı sağlamaya, Kahramanmaraşımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Kahramanmaraşız” ifadelerini kullanırken;Başkan Güngör, “Yaklaşık 5,5 kilometrelik Gündere yolunda asfalt sathi kaplama çalışmamızı tamamladık. Elbistan geneli grup yollarında da bakım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlıyoruz” dedi.

29 Ağustos 2019 - 20:17

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile Elbistan’da muhtarlarla bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda AK Parti Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ile çok sayıda muhtar da yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Sungur’un ardından söz alan Belediye Başkanı Gürbüz, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın programı kapsamında bir aradayız. Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla el birliğiyle çalışıyoruz. Bu vesileyle ilçemize destekleri sebebiyle Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin kuzey ilçeleri için önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Elbistan ilçemiz ve Ekinözü, Nurhak ve Afşin dahil olmak üzere Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı kurduk ve hizmetlerin tek elde toplanması için bu daireye KASKİ şubelerini de entegre ettik. Bu sayede hizmette etkinlik sağladık. Hemşerilerimizden de olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Elbistan’da gerçekleştirilen yol bakım çalışmaları ile ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, “Yaklaşık 5,5 kilometrelik Gündere yolunda asfalt sathi kaplama çalışmamızı tamamladık. Ekiplerimiz Afşin ilçemizden Elbistan’a geçecek. Elbistan geneli grup yollarında da bakım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlıyoruz. İlçe belediye başkanımızla işbirliğimizi sürdürerek Elbistan’ımız için en iyi en kaliteli hizmeti sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Elbistanlılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Kahramanmaraşımız, Elbistanımız, tüm ilçelerimiz için canla başla çalışıyoruz. İlçe belediye başkanımıza güveniyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi. Şimdi de Cumhurbaşkanımız tarafından yine önemli bir görev tevdi edildi Sayın Güngör’e. Büyükşehir paylarının dağılımı ile ilgili kurulan komisyonun başkanı oldu. Hep birlikte Kahramanmaraşımıza katkı sağlamaya, Kahramanmaraşımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Kahramanmaraşız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x