Hepsi de sıfır çekti

Hepsi de sıfır çekti

Temsilcilerimiz Kahramanmaraşspor, 1920 Maraşspor ve Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ligdeki kötü gidişlerini bu haftada sürdürdü.

10 Ekim 2017 - 17:03

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsilcilerimiz 1920 Maraşspor ve Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ligde aldıkları kötü sonuçlarla ligin dibine demir attılar.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Son olarak Sakarya deplasmanından da eli boş dönen temsilcimiz Kahramanmaraşspor üç haftada altığı 2 puanla puan cetvelinde 17. Sırada kendine yer buldu.

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz 1920 Maraşspor ve Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 13 takımlı grupta 12 ve 13. Sırada kendilerine yer buldu.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan 1920 Maraşspor deplasmanda Adıyaman 1954’e 2-0 mağlup olmaktan kurulamazken Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ise İnönü Üniversitesi’ne 0-2 mağlup olarak kötü gidişe dur diyemedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı