Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurupta Mücadele eden AlpedoKahramanmaraşspor’da Teknik Patron İzzet Kazancı, her hafta kendileri için ayrı bir final olduğunu ifade ederek “Bu ligde her takım birbirine denk eşitlikte, her takım her takımı yenebilecek güce sahip. Çok artısı olan bir takım bu ligde yok” dedi.
Çalışmalarını Kendi tesislerinde sıkı bir tempoda sürdüren Akdeniz aslanlarında Teknik patron Kazancı, “ Önümüzde önemli müsabakalar var ve her biri final niteliği taşıyan maçlar. Bu maçları da her birini ayrı ayrı düşünüyoruz ve her maç bizim için finale giden yol olacak. Takımdaşlığın ön plana çıktığı ekibimde mücadele gücü yüksek. Biz onlara güveniyoruz ve en kısa zamanda iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Biz ikinci yarı oynadığımız maçlarda istek ve arzu konumunda üst seviyedeyiz. Takımımız İstekli ve arzulu bir konuma geldi. Önümüzdeki İstanbul maçında da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Bizim sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntımız var. Tabi bu 5 dakikada düzelecek bir olay değil, bunun yanında eskiye rağmen pozisyona girme gibi sıkıntıları atlatmış durumdayız. Önümüzdeki sıkıntılardan biri olan gol yollarındaki sıkıntıyı da yenme mücadelesi veriyoruz. Gol vuruşlarını da düzelttik mi daha iyi bir seviyeye geliriz. Önemli olan rakiplerin alt ya da üst sıralarda olması değil, önemli olan bizim ne yaptığımız" dedi.
“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ”
Kazancı, ligin 23. haftasında İstanbulspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. Ligde bundan sonraki maçların zorlu geçeceğini dile getiren Kazancı, şunları söyledi; “Her takım ligde hedefi ve bulunduğu konuma göre mücadele ediyor. Bu nedenle hiçbir maç kolay olmayacak. Ama önemli olan rakiplerimizin ne yaptığı değil, bizim ne yapacağımız. Rakiplerimizin alt ya da üst sıralarda olması bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyup, iyi sonuçlar almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
KAHRAMANMARAŞ'TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN



YORUMLAR