Hırsız polisleri de şoke etti

Hırsız polisleri de şoke etti

Önceki gün akşam eğlenceler caddesinden çaldığı bir kamyoneti, mahalle arasına getirerek tanınmaması için farklı bir renge boyamaya çalışan Sami D. boya ve fırçasıyla yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliğinin titiz çalışmasıyla yakalanan hırsız elindeki boya ve fırçayla şaşırttı.

02 Şubat 2017 - 14:02

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne önceki gün gelen araç hırsızlığı ihbarı emniyette hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Saat 18.30 sıralarında Eğlenceler caddesinde 155 polis imdat hattına 46 FV 890 plakalı kamyonetin çalıntı ihbarı düştü. Harekete geçen Kahramanmaraş Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği çalıntı aracın olası bombalı saldırıda kullanılması ihtimaline karşı araştırmasını derinleştirdi.

Eğlenceler caddesi üzerindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler kamyonetin kimliği belirsiz kişiler tarafından olay yerinden halatla çekerek götürdüğünü tespit etti. Güzergahtaki tüm güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri aracın izini Gayberli Mahallesi 45. Sokakta kayıp etti.

Araştırmasını bu mahallede yoğunlaştıran ekipler aynı sokak içerisindeki tüm işyerlerini incelemeye aldı. Ekiplerin incelemesi sonucu daha önceden de aynı suçtan sabıkalı olan 35 yaşındaki Sami D.’nin çalıntı kamyoneti tanınmaması için tamamen siyah renge boyarken suçüstü yakaladı.

Elinde boya tenekesi ve fırçasıyla yakalanan Hırsızlık zanlısı polisleri şoke ederken, aracın tanınmaması için motor bölümünden bazı parçalar söktüğü, plakasını da sökerek farklı bir araç gibi uyarlamaya çalıştığı tespit edildi.

Çalıntı araç otoparka çekilirken, aracı çalan Sami D. ise sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x