Hırsızların hesabını polis bozdu

Hırsızların hesabını polis bozdu

Gaziantep’ten hırsızlık amacıyla kente gelen ve hedeflerine ulaşan hırsızlık şebekesinin planını Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bozdu. Hırsızlığın olduğu gece şebekenin peşine düşen hırsızlık bürosu dedektifleri kovalamacının ardından hırsızları ve çalınan eşyaları ele geçirdi.

05 Aralık 2016 - 07:51

Geçtiğimiz aylarda Gaziantep ve Şanlıurfa’dan gelerek bir aracı ve bağ evinde birçok eşyayı çalan hırsızları yakalayarak adalete teslim eden Kahramanmaraş Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri yine ithal hırsızların planını alt üst etti.

Önceki gece 03 PA 659 plakalı bir araçla hırsızlık amacıyla Kahramanmaraş’a gelen 3 kişi polisin dikkatine takıldı. Önceki gün sabaha karşı Gaziantep’e gitmek üzereyken şüphe üzerine durdurulmak istenen araçla polis arasında kovalamaca yaşandı. Yarım saat süren kovalamacanın ardından Gaziantep Yolu üzerindeki bir çıkmaz sokağa giren hırsızlar polis tarafından kıs kıvrak yakalandı.

Araçta yapılan arama 20 Adet Cep telefonu, ses sistemleri, 2 adet diz üstü bilgisayar, 5 adet tablet, 1 adet pandizut hoparlör, 5 adet kol saati, 107 TL bozuk para ve muhtelif cep telefonu aksesuarları ele geçirildi.

Hırsızlık olayıyla ilgili Abdulmuttalip K. (23), Celal S. (22) ve Ökkeş K. (28) gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgulanması sonucunda araçta bulunan hırsızlık eşyalarının da nereden çalındığı ortaya çıktı. araçta ele geçirilen eşyaların; Yavuz Selim Mahallesi Karacabey Caddesi üzerindeki bir ikametten 2 Adet Cep telefonu, Egemenlik Mahallesindeki bir iletişim dükkanından 18 adet cep telefonu, 2 adet oto teybi, laptop, tablet ve çeşitli ses sistemleri, Şeyhadil Mahallesi Rafet Efendi Caddesi üzerindeki park halinde bulunan bir otodan ise bir adet Pandizut hoparlör olduğu belirlendi.

Bir gecede 3 ayrı hırsızlık olayına karışan şebekenin hırsızlık yaparken kullandığı murç, tornavida gibi çok sayıda suç aletine de el konuldu.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 hırsızlık şüphelisi de tutuklanacak cezaevine gönderildi. (ZEKİ DEMİR)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x