Huawei Finans Zirvesi’nde finans sektörünün dönüşümü ele...

Huawei Finans Zirvesi’nde finans sektörünün dönüşümü ele alınacak

Yenilikçi birçok teknoloji ve yapay zeka ile finansal teknolojilerin artan kullanımı, finans sektörünün dijital dönüşüme girmesini zorunlu kılıyor.

11 Nisan 2018 - 04:09

İnternet kullanımının yaygınlaşması, mobil telefon kullanım oranlarının artması gibi itici güçlerin neden olduğu gelişmeler, müşterilerin aldıkları hizmetlere bakış açılarını kökten değiştiriyor. Bireylerin ve şirketlerin beklentileri, dijital kanalların sağladığı avantaj, yenilikçi teknolojilerin finans sektöründe yarattığı katma değerlerin masaya yatırılacağı Huawei Finans Zirvesi’nde, finans sektörünün bugününe ve geleceğine ışık tutulacak.

Finans sektöründe müşteri ve ürün çeşitliliği giderek artıyor. Ürün çeşitliği bakımından mobil, giyilebilir cihazlar ve yenilikçi dijital kanallar, müşterilerin finansal hareketlerini kolaylıkla dijital platformlardan yönetebilmelerini sağlıyor. Finans sektöründeki dijital dönüşüm başlığı altında en önemli konuları; büyük veri-analitik, mobilite, bilişsel sistemler ve bulut servisleri oluşturuyor. IDC’nin desteğiyle gerçekleşecek Finans Zirvesi’nde, Huawei finans sektöründeki gelişmeleri ve şirketlere sunduğu dijital dönüşüm desteklerini anlatacak.

 

Dijital dönüşüme Huawei desteği

Bankacılık ve finans sektöründe yeni teknolojilerin kullanımı artarken, bir yandan da güvenlik tehditleri farklılaşıyor ve çeşitleniyor. Bilgilerin uygun bir şekilde saklanması, ilgili kişilerle paylaşılması ve verilerin doğru analiz edilmesi, iş süreçlerinin hızlanmasını sağlıyor. Huawei, finans sektöründeki devrimci değişikliklere yanıt olarak, müşteri ihtiyaçlarına ve önde gelen teknolojilere dayalı yeniliklerine devam ediyor. Geniş ekosistemi sayesinde Huawei, daha iyi bağlantılı bir dünya kurmak, müşteriler ve topluma sürekli değer yaratmak için gelecek odaklı yenilikçi teknolojiler sağlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü