“Hükümetimizin verdiği bu destek; Türkiye’nin ihracat...
Reklam

“Hükümetimizin verdiği bu destek; Türkiye’nin ihracat hamleleri açısından önemli bir adımdır”

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Türk Eximbank'ın tarım ürünleri ihracatçılarına yönelik yeni başlattığı Mevsimsel Kredi Destek Programıyla ilgili “Hükümetimizin verdiği bu destek; Türkiye’nin ihracat hamleleri açısından önemli bir adımdır. 71 bin ihracatçının temsilcisi olan TİM adına teşekkürlerimi sunuyorum. İhracatı yeni rekorlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

23 Kasım 2018 - 04:30

Eximbank’ın sağladığı ilave finansman ile tarım ve gıda ürünleri ihracatımızı artıracağımıza inancımız tam.  Küresel tarım ticaretindeki ağırlığımız artması için hiç şüphesiz çağın gereklerine uygun hamleleri gerçekleştirmek durumundayız. Atılacak doğru adımlarla, 2023 hedeflerimize ulaşılması konusunda önemli mesafe kat edileceğini düşünüyoruz” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) Başkanı İsmail Gülle,  Türk Eximbank'ın yılsonuna kadar pamuk, incir, üzüm, zeytin, fındık, kayısı ve diğer tarım ürünleri ihracatı yapan firmalara 200 milyon dolar ilave finansman sağlayacak yeni uygulaması Mevsimsel Kredi Destek Programı’nı değerlendirdi.

Gülle, “Hükümetimizin verdiği bu destek; Türkiye’nin ihracat hamleleri açısından önemli bir adımdır. 71 bin ihracatçının temsilcisi olan TİM adına teşekkürlerimi sunuyorum. İhracatı yeni rekorlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eximbank’ın sağladığı ilave finansman ile tarım ve gıda ürünleri ihracatımızı artıracağımıza inancımız tam.  Küresel tarım ticaretindeki ağırlığımız artması için hiç şüphesiz çağın gereklerine uygun hamleleri gerçekleştirmek durumundayız. Atılacak doğru adımlarla, 2023 hedeflerimize ulaşılması konusunda önemli mesafe kat edileceğini düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...