İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, Kurban...

İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, Kurban Bayramı Mesajı

İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bağrıaçık: “Eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için vesile olmasını diliyorum” dedi.

27 Haziran 2023 - 14:58

Mesajında; Kurban Bayramı’nın da birlik ve beraberliğin pekiştirmesi dileğinde bulun Başkan Bağrıaçık, “Yine bir bayrama erişmenin mutluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için vesile olmasını diliyorum. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz.

Asrın felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerime, Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi bir daha böyle imtihanlarla sınamasın. Bu duygularla, bir kez daha Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyor, milletimize sağlık ve esenlikler dilerim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x