İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Kahramanmaraş’ta...

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Kahramanmaraş’ta İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile katıldığı koordinasyon toplantısının ardından Samsun Çarşısı’nda esnafları ziyaret etti.

15 Temmuz 2023 - 01:32

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin imar ve inşası noktasında alanda yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve kurum müdürlerinin yer aldığı toplantıda, Kahramanmaraş’ın tekrar ayağa kaldırılması noktasında yürütülen ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Güngör, Bakan Yardımcısı Karaloğlu’nu Ağırladı

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının ardından Samsun Çarşısı’nı ziyaret ederek geçici iş yerlerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi. Samsun Çarşısı ziyaretinin ardından program, Büyükşehir Belediyesi’nde devam etti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen çalışmalara ve planlanan yatırımlara ilişkin son bilgileri aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı