Igor Tudor Galatasaray’a alacak davası açtı!

Igor Tudor Galatasaray'a alacak davası açtı!

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor, Galatasaray’dan alacağı tazminat için kulübe dava açtığı öğrenildi.

21 Mart 2018 - 15:38 - Güncelleme: 22 Mart 2018 - 02:24

Bu sezon başı lige fırtına gibi giren ve takımın başında bulunan Hırvat teknik direktör Tudor’dan Galatasaray’a şok! Gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, genç teknik adamın kulübe alacak davası açtığını dile getirdi.

Igor Tudor Galatasaray’a alacak davası açtı

UEFA ve geçmiş dönemlerde meydana gelen sıkıntılar hakkında açıklamalarda bulunan Cengiz, “UEFA bize son dönemin en iyi savunmasını yaptığımızı söyledi. Bunu biz kendimiz söylemedik” dedi. UEFA’nın Galatasaray’dan şeffaflık beklediğini aktaran Mustafa Cengiz, UEFA’nın hiçbir kulübe ceza vermek istemediğini söyledi. Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor hakkında da flaş bilgiler veren başarılı yönetici, “Tudor'un gelişi gibi gidişi de doğru olmadı. Böyle olmamasını isterdik. Igor Tudor bize 7.5 milyon TL'lik bir alacak davası açtı” dedi.

‘Şampiyonluk havasına girdik’

Yönetimin mali yönden ibra edilmemesinin UEFA açısından hiçbir sıkıntı yaratmayacağını ve eski başkan Dursun Özbek ile kavga halinde olmadığını aktaran Cengiz, şu konulara değindi: “Futbolcu kardeşlerimin hepsi 'şampiyonluk havasına' girmiş durumda. Siz şampiyonluk havasına girersiniz her maça final gözüyle bakarsınız. Futbolcular da öyle görüyor. Rakibe saygı esastır. Biz böyle gördüğümüz için öyle davrandık. Kadıköy'de buzdolabı gibi durmak zorundaydım. Kimseden çekindiğim için değil, rakibe duyduğum saygı nedeniyle öyle oturdum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...