İhya Vakfından Kutlu Doğum

İhya Vakfından Kutlu Doğum

Necip Fazıl Kültür Merkezinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İhya Vakfı ve İhya Der ortaklaşa Kutlu doğum “NurSaçan Kandil” programını yaptı.

12 Nisan 2016 - 13:20

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İhya Vakfı Başkanı Halit Erayman, İhya Derneği Başkanı İbrahim Çakmak, Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve bir çok davetlinin katıldığı Kutlu Doğum Programında , KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Fahri Hoşab ,” Sevgili Peygamberimizin hayatını şiirle sundu.

Ezbere hadis okuma : Eymen Alçıkaya, Azra Alçıkaya, Okyanus Alçıkaya , Sait Güner, Yunus Emre , Ayşe Sudolduran, Şuheda Sudolduran,Fazlı Güneş isimli öğrencilerin hadisi şerif okumaları ile eden gecenin açılışını Ömer Faruk Günay ‘ın Kur’an-ı Kerim okuması ile başladı.

Program suculuğunu Dr. Abdulkadir Kahveci’in yaptığı gecede Sevgili peygamberimizi güzel hayatını şiir olarak sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan İhya Vakfı Başkanı Halit Erayman, “ Kutlu doğum haftası sebebi ile böyle bir gece düzenledik, Nur Saçan Kandil ismini verdiğimiz gecemize katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gecenin sonunda ise programa katılanlara plaket verilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Sağlam Altyapı Üzerine Güçlü Bir Gelecek İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Sağlam Altyapı Üzerine Güçlü Bir Gelecek...
Büyükşehir, Mezarlıklarda Bakım ve Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir, Mezarlıklarda Bakım ve Düzenleme Çalışmalarını...