İkra Mobilya’dan Kişiye Özel Mobilya

İkra Mobilya'dan Kişiye Özel Mobilya

Kahramanmaraş’ta mobilya üretimi yapan İkra Mobilya yeni konsepti kişiye özel üretimle bölgeye açılmayı hedefliyor.

24 Ağustos 2019 - 00:51 - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 - 16:50

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 10 yıldır kendi imalathanesinde mobilya üretimi yapan İkra Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fındık, yeni tasarladıkları kişiye özel mobilyanın müşteriler tarafından beğenildiğini söyledi.

Müşterilerin istekleri doğrultusunda üretim yapacaklarını belirten Fındık, yeni dönemde bölgeye açılarak, daha hızlı büyümeyi amaçladıklarını kaydetti. 


“Siz Hayal edin, biz yapalım” sloganıyla mobilya sektöründe yeni bir dönem başlattıklarına vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fındık:  “Kahramanmaraş’ta dekorasyon ve büro mobilyaları alanında yaptığımız üretimin müşteriler tarafından beğenilmesi bizleri çok mutlu ediyor ve güç veriyor.” diye konuştu.


Mobilya sektörünün öncüsü olmak için yola çıktıklarını ifade eden Fındık, bunu da kendilerini kanıtlayarak başardıklarını aktardı. Fındık, sonraki hedeflerini ise bölgeye hitap etmek olarak açıkladı.

Fındık, mutfak dolabı, büro mobilyaları, vestiyer, sehpa, tv ünitesi, yüklük, kapı, pencere ve dekorasyon işleri ile Kahramanmaraş’ta vatandaşın isteğine göre üretimi başlattıklarının altını çizdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak