İl Jandarma Komutanı Özdurhan, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi...
Reklam

İl Jandarma Komutanı Özdurhan, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı Ziyaret Etti

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

14 Ocak 2022 - 00:38

KSÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Özdurhan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Rektör Can, Jandarmamızın il, ilçe ve kırsal alan güvenliğinin sağlanmasında etkili, hukuk süreçlerinde işlevsel ve suça yönelmede caydırıcı bir rol oynadığını ifade etti.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan da amaçlarının halkın ve devletin güvenliği ve huzuru olduğunu, empatik düşüncelerle görevlerin yerine getirildiğini, üniversitemizin de nitelikli meslek elemanları yetiştirerek ülke kalkınmasında önemli katkılar ortaya koyduğunu belirtti.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Özdurhan misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini sunarken, görüşme karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...