İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu

İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü 15 yıldır hizmet verdiği Sabancı Kültür merkezinden, Bahçeli evler mahallesinde bulunan yeni hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

17 Ocak 2018 - 04:26

Yeni hizmet binasının uzun bir süredir beklenen ve ihtiyaç duyulan bir çalışma olduğunu belirten İl Kültür Ve Turizm Müdür Seydihan Küçükdağlı, “Yeni hizmet binamızı şehrimizdeki insanların hak ettiğini düşünüyorum.  Vatandaşlarımızın hizmetlerini alacakları daha ferah bir kurum oluştu, burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“Yeni Yerimiz Birçok Kuruma Yürüyüş Mesafesinde”

Vatandaşların hizmetlerini alacakları daha ferah bir kurum oluşturduklarını kaydeden Küçükdağlı şunları söyledi: “15 yılıdır Sabancı Kültür merkezinin idari bölümünde hizmet veriyorduk, orada bir kurumsal yapı oluşturmuştuk. Ve bugüne kadar bu binada hizmet veriyorduk. Kültür Turizm alanındaki çalışmaların artması ve yoğunlaşması, personel sayısını artması nedeniyle de yeni binaya ihtiyaç duyuluyordu. Bu İhtiyaç doğrultusunda yeni hizmet binamıza taşındık ve hizmet vermeye başladık. Bu yeni binamızı projelendirerek hizmete uygun bir şekilde ayarladık. 15 Ocak 2018 tarihi itibarıyla hizmet vermeye başladık. Kurum adresimiz ise bahçeli evler mahallesi 100. Yıl caddesinde bulunan KASİD’ın karşısında. Yani merkezi bir yer diyebiliriz.  Şehir merkezinde birçok kuruma yürüyüş mesafesinde. Burada hem personelimizin fiziki olarakta daha profesyonel bir yaklaşımla daha iyi şartlarda hizmetlerini çoğaltarak daha verimli olacaklarını düşünüyorum. Şehrimizdeki insanlarını buna hak ettiğini ve layık olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın hizmetlerini alacakları daha ferah bir kurum oluştu, burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı