İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile KSÜ arasında TÜBİTAK...

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile KSÜ arasında TÜBİTAK programı protokolleri imzalandı

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) arasında TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı ile TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında iş birliği protokolleri imzalandı.

26 Şubat 2022 - 02:27

İl Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanarak başvurusu yapılan TÜBİTAK 8.Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamındaki “Geçmişten Geleceğe Bilim Köprüsü-Bilime Yolculuk” projesi ile yine İl Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanarak başvurusu yapılan TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı kapsamındaki “Sürdürülebilir Gelecek İçin Sürdürülebilir Doğa” projesinin kabul edilmesi halinde yapılması planlanan iş birliği ile ilgili protokoller imzalandı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı öğrenci ve öğretmenlerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında KSÜ tarafından İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne altyapı ve uzman personel desteği sağlanması, projenin tanıtımı ve duyurulması konusunda destek sağlanması amaçlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı