İl Yürütme toplantısı yapıldı

İl Yürütme toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ömer Adar başkanlığında yapılan eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılmasına ilişkin toplantı Rehberlik Araştırma merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

12 Ocak 2017 - 01:15

Toplantıya, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Balkis ve ilgili Şube Müdürleri ile RAM Müdürü Ahmet Bülbül ve RPDH bölüm başkanı Fatih Kılıçkara katıldı. Ayrıca İl MEM Teftiş Kurulu, İl Emniyet, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Halk Sağlığı, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüklerinden ilgili şube müdürü ve temsilciler ile kurulda görevli okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Ömer Adar’ın giriş konuşmasını yaptığı toplantıda vurgulanan en önemli nokta, değişen dünya ve toplumsal yapı içerisinde çocuklarımıza en etkin ve hızlı şekilde nasıl ulaşılması ve risk faktörlerinden onların nasıl uzak tutulması konusu oldu. Okullarımızda şiddet olaylarının istatistikî verileri ve genel analizi yapılarak, bu tür durumların önüne geçmek adına kurumların ne gibi çalışmalar yaptıkları paylaşıldı. İl geneli okullardan gelen veriler ve kurumumuzun yaptığı çalışmalar risk faktörlerini belirleme noktasında kurulun bundan sonraki çalışmalarına ışık tuttu. Paylaşımların, görüş ve önerilerin katılım sağlayan herkes tarafından kazanımlarla dolu olduğu konusunda mutabık kalındı. Bundan sonraki aşamada görüşülen konularla ilgili yapılacakların biran önce sahada uygulanması kararı alınarak, iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı