İlacını alamayan vatandaşın yardımına zabıta ekipleri...

İlacını alamayan vatandaşın yardımına zabıta ekipleri yetişti

Elbistan’da bir vatandaş sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilaçlarını alamayınca, Elbistan Belediyesi’ne mesaj atarak yardım istedi.

20 Nisan 2020 - 02:24 - Güncelleme: 20 Nisan 2020 - 02:28

Belediyenin whatsapp ihbar hattına mesaj atarak ilaçlarının alınması konusunda yardım isteyen vatandaşın bu çağrısı, zabıta müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

Koronavirüs (Covid 19) ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı Elbistan’da uygulanıyor. Gribal enfeksiyon nedeniyle ilaçlarının alınması gereken Mehmet Küçük adlı vatandaş sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilaçlarını alamayınca, Belediyenin whatsapp ihbar hattına ‘sokağa çıkma yasağından dolayı yeğenimin ilaçlarını çıkıp alamıyorum Elbistan Belediyesi olarak yardımcı olabilir misiniz?’ diye mesaj atarak yardım istedi. Mesajı alan belediye personeli durumu hemen zabıta müdürlüğüne bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen zabıta ekipleri gerekli tedbirleri alarak vatandaşın evine gitti ve ilaç reçetesini teslim aldı. Daha sonra eczaneye giderek reçetede yazılı olan ilaçları alan ekipler, vatandaşın evine giderek hem ilaçları teslim etti, hem de ilaçların kullanımı ile ilgili eczaneden aldıkları bilgiyi vatandaşa titizlikle anlattı.

İlaçları teslim alan Mehmet Küçük isimli vatandaş, “Bu zor günümüzde her zaman vatandaşın yanında olan başta Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz olmak üzere, emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

ilacini alamayan vatandasin yardimina zabita ekipleri yetisti

WhatsApp Image 2020 04 19 at 14.12.21

WhatsApp Image 2020 04 19 at 14.12.21 2

WhatsApp Image 2020 04 19 at 14.12.31 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak