İmran Kılıç, 24 Haziran’ın önemini anlattı

İmran Kılıç, 24 Haziran’ın önemini anlattı

Ak Parti 27.Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç 24 Haziran Seçim çalışmalarına Türkoğlu’nda devam etti.

03 Haziran 2018 - 15:02

Seçim çalışmaları kapsamında Türkoğlu İlçesinde bulunan 26.Dönem Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş ve diğer teşkilat mensuplarıyla programa Türkoğlu Merkez Camiinde kılınan öğle namazına müteakip cami cemaati ile hasbihal ederek başladılar. Ardından Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini ve Türkoğlu ilçesine yapıla yatırımları anlattı.

Kılılı mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan KILIÇ, Kılılı taziye evini de ziyaret ederek vefat eden vatandaşımızın aile ve yakınlarının acılarını paylaştılar.

Milletvekili İmran Kılıç ve beraberindeki heyet Türkoğlu Çakallıçullu mahallesinde vatandaşlara seçimler hakkında bilgiler aktarıldı. Türkoğlu programını burada sonlandıran heyet ardından Onikişubat İlçesi Kale ve Dulkadiroğlu İlçesi Aksu mahallelerinde taziye ziyaretinde bulundular. Taziye ziyaretlerinin ardından İftar Programı dahilinde Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Spor Salona geçtiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...