İrem Derici hesabına gönderilen paraları iade ettiğini...
Reklam

İrem Derici hesabına gönderilen paraları iade ettiğini açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” sözleri üzerine hesabına gönderilen paraları iade ettiğini açıkladı.

09 Haziran 2020 - 01:34

İrem Derici, “10 milyon liran olsa kaç günde nereye harcarsın?” sorusuna şöyle karşılık vermişti: “Don atlet koşarım. Eli yüzü düzgün bir ev alırım.

Gerisiyle de yatırım yaparım. Bankaya koyarım. Onun faiziyle yaşardım. Ve bu işi bırakırdım. İnsanlar beni çok yordu çünkü”

Bu açıklamasının ardından Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın canlı yayınına katılan İrem Derici, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım” diyerek hesap numarasını vermişti.

Bunun üzerine yayını izleyenler ünlü şarkıcıya para göndermeye başladı. İrem Derici de “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?” sözleriyle sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Önceki akşam tekrar canlı yayına bağlanan Derici, paraları gönderen kişilere iade ettiğini belirterek “Üç gün boyunca oturdum, insanların IBAN’ına para gönderdim sizin yüzünüzden!” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”