İş Bankası, çiftçilere tarım kredilerini anlattı

İş Bankası, çiftçilere tarım kredilerini anlattı

Türkiye İş Bankası, Elbistan Ziraat Odası’nda “Tarım Bankacılığı ve TARSİM” konferansı düzenledi. Konferansta çiftçiler, İş Bankası’nın tarım bankacılığı uygulamalarının yanı sıra, İmece Kart, tarım kredileri ve TARSİM sigortaları konusunda bilgilendirildi.

15 Kasım 2016 - 13:20

Elbistan Ziraat Odası’nda düzenlenen konferansa Ziraat Odası Başkanı M. Ali Bulut, Elbistan İlçe Tarım Müdürlüğü, Elbistan Pancar Kooperatifi, Elbistan Tarım Kredi Kooperatifi, Elbistan Muhtarlar Derneği, Kırmızı Et Besicileri Birliği, köy korucuları ve köy muhtarları yer aldı. Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta, İş Bankası Gaziantep Bölge Satış Müdürü Mehmet Portakal ve bankadan yetkililer katıldı. 

Pancar, mısır, tahıl, ayçiçeği üretimi ve ağırlıklı büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinin halkın önemli bir kesiminin geçim kaynağını oluşturduğu Elbistan’da düzenlenen etkinlik ile İş Bankası’nın tarım bankacılığı uygulamaları çiftçilere aktarıldı. Konferansta; İmece Kart, tarım kredileri ve TARSİM sigortaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...