İSAR’dan 41 tır yardım

İSAR’dan 41 tır yardım

Henüz kurulalı bir yılını dolduran, yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Kahramanmaraş İsar Derneği, gerek Kahramanmaraş’ta bulunan mülteci kardeşlerimize, gerekse de başta Suriye olmak üzere Afrika’da, Arakan’da mazlumlara sahip çıkmaya çalışıyor.

03 Mayıs 2019 - 04:40

Son olarak Kahramanmaraş İsar Derneği öncülüğünde un, gıda kolisi ve giyimden oluşan 3 yardım tırı, toplamda 41. yardım tırı Kafum Fuar Merkezi önünden dualarla uğurlandı.

Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel: “Yaklaşan mübarek Ramazan arefesinde mazlum ve mağdur ailelere 1500 gıda kolisi,1 tır un ve 1 tır giyim malzemesinden oluşan 3 yardım tırını İdlib'in son zamanlarda sürekli bombalanan Han Şeyhun, Seragıb Mağartı Numan bölgelerine dağıtımlarını yapacağız inşallah" dedi.

Kahramanmaraş İsar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Balbaba da yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş İsar Derneği olarak, Ramazan ayında mazlum Suriyeli kardeşlerimizin yüreklerine bir nebze merhem olabilmek için 3 yardım tırını, toplamda 41. yardım tırını hazırladık, emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz, Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...