İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı...

İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

12 Şubat 2021 - 04:23

Başkan Osman Okumuş mesajında şunları belirtti; “Kurtuluşumuzun 101. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlamaktayız. Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin ve beraberliğin önemli bir göstergesidir. Bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı dünyaya büyük bir ders olmuştur.

O günleri yadederken bugünkü geldiğimiz noktada kardeşliği, birlik ve beraberliği hala koruyup sürdürmemiz gösteriyor ki bu şehir, bu ülke kolay kolay parçalanamaz.

Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle Kahraman şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün İstiklal kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal değerlerine karşı yapılan bu hain eylemler kabul edilemez
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal...