İsmail Kurtul Okulu Öğrencileri 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

İsmail Kurtul Okulu Öğrencileri 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Onikişubat İlçesi İsmail Kurtul İlkokulu Öğrencileri tarafından düzenlenen törenle kutlandı.

25 Nisan 2017 - 13:10

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa, Okul Müdürü kazım Bozkurt, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Gül Yurtgezen , öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrenciler gösteri yaptı, şiirler okudu. Okul Müdürü Kazım Bozkurt yaptığı konuşmadı, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde TBMM açılışının 97. yılını kutlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Kutlamalar kapsamında öğrenciler bale, modern dans, jimnastik, ritim, orotoryo ve canlandırma gösterileriyle programı renklendirirken program sonunda yer alan veli öğretmen öğrenci korosu ile büyük beğeni topladılar. Koronun son parçası olan “Sevgi Çiçeği” parçası ile veliler öğrenciler ve öğretmenler hep bir ağızdan “Savaşın kazanını olmaz hepimiz bunu biliriz, barışın kaybedeni yoktur hepimiz bunu söyleriz. İnsanlar yaşamalı kardeşçe hepimiz bunu dileriz, hepimiz el ele verirsek savaşı yok.” ederiz sözlerinin ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün Yurtta Barış Dünyada Barış” sözlerini vurgulayarak mesaj verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x