İstanbul seçimlerini gösterip ülkemizi karıştırmak istiyorlar
Reklam

İstanbul seçimlerini gösterip ülkemizi karıştırmak istiyorlar

Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şahin Çelik: “İstanbul seçimleri ile alakalı kamuoyu gündemini bu seçimler ile oyalayıp dışarıdan ülkemize karşı darbe girişimi içerisindeler. Bu girişim, dış güçlerin bir oyunu” dedi.

18 Haziran 2019 - 15:27

Çelik ve beraberindeki heyet, Hatay İl Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi. Burada önemli açıklamalarda bulanan Çelik, Türkiye üzerinde emelleri olan dış güçlerin İstanbul seçimlerini köpürttüğünü, bunun perde arkasında başka hazırlıkların olduğunu söyledi.

BİZLER MİSYON ÜSTLENDİK

“Ayrıca ülkemizi üzerinde son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları artık hat safhada” diyen Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şahin Çelik: “Bu oyanları karşı çevremizi ve halkımızı bilinçlendirmemiz gerektiği kanaatindeyim. Bizler bu misyonu zaten üstlenmişiz. Bizler sahada bu mesajı halk ile paylaşırken, basın yoluyla, yerel, ulusal, sosyal ağlar ile halkamızı bilinçlendirmemiz için bütün kamuoyunu duyarlılığa davet ediyorum” ifadelerini kullandı


BİZİM ALT YAPIMIZ SAĞLAM
Osmanlı Turan Ocaklarının 17 Nisan 2018 tarihin de kurulduğunu ve kısa bir süre içinde Türkiye’nin 7 bölgesinde 81 ilinde orta Asya'daki Türk Cumhuriyetleri ile de Turan anlayışı içerisinde Avrupa ülke temsilciliği verilen 7 ülke de de faaliyetlerine başlayan bir teşkilat olduğunu belirten  Çelik, 81 il 300 ilçe teşkilatlanması için var güçleri ile çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: “Gerek dernek tüzüğü gerek pek çok yayın ve yayım kuruluşunda Osmanlı medeniyetini, kültürünü ve tarihini anlatmak, anlamak ve herhangi bir dil, din, mezhep, etnik köken, siyasi görüş, siyasi parti ayrımı yapmaksızın ülkesini, devletini ve devletini yönetenlerini seven herkesi bu duygu ve ruhla bir arada toplamaya, toparlama çalışmak amacıyla başta Ankara olmak üzere pek çok il ve ilçede temsilcilikleriyle hizmet veren bir tüzelkişiliktir.

OSMANLI ÖN ADINI BİZDEN HARİÇ 7 STK VAR

Bunlarda kendilerince sivil toplum harekâtı olarak sahada görev yapmaya çalışıyorlar. Çoğu zaman dernekçilik veya ofis dernekçiliği ile çalışmalarını sürdürmekteler. Bizler, STK kuruluşumuzu bir siyasal parti gibi alt yapısını düzenledik. Ancak, tüzük gereği siyaset üstü bir kurum, STK olarak hizmet vermekteyiz.


BİR SİYASİ PARTİYE BAĞLI DEĞİLİZ

Osmanlı Turan Ocakları, Türkiye’de var olan STK’ların söylemlerde taahhüt ve vaat ettiklerini hayata geçirilmediklerini yapmaya çalışan bir STK’dır. Nedir bunlar? Toplumsal yaralarımız ortada, toplumsal tahribatlar ortada. Buna halk ile beraber, halkın içinden gelen kesimlerle yönetimlerini oluşturarak en iyi şekilde bu yaraları sarmaya yönelik çalışmalar sarf eden bir STK’yız. İdeolojik olarak elbette ki bir tanıma ihtiyaç vardır. Zira, Osmanlı ve Turan ülküsünü aynı çatı altında barındıran 116 bin STK’nın içerisinde, tek STK’dır. Bunun içerisinde, ideolojik tanımın tamamlanabilmesi adına, birlikteliği sağlayabilmek adına, birlik, beraberlik, kardeşlik ruhunu geçmişi olan Osmanlı’dan alıp hedefi de Turan anlayışı olarak belirleyerek çalışmalarını devletin vermiş olduğu kanunlar ve izinler doğrultusunda yapmaya çalışan STK’dır.


1 MİLYON ÜYE HEDEFİMİZ VAR

Ülke genelinde hedeflediğimiz teşkilat sayısı şu anda 81 vilayet 300 ilçede yapılanmamanızı tamamını sağlayıp hedeflediğimiz üye sayısı ile birlikte 2019 yılının sonunda 1 milyon üye sayısı ile birlikte davamızı Orta Asya ve Avrupa ülkelerine temsilcilikler vererek yaymaya çalışıyoruz. Bizler, STK olarak halka mesajlarımızı dile getirirken, vaat verici, yalan içerici, umut verici söylemlerde bulanmamaya elimizden geldiğinde dikkat ediyoruz. Biz Allah Rızasını gözeten, devletin kanunlarına karşı muhalif  olamayan bir STK’yız. Dolayısıyla bu bağlamda baktığınız zaman biz devletimizin yanında, hakkı, adaleti savunan bir kuruluşuz.


15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI DEVLETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK

Bizler 15 Temmuz öncesi ve sonrası Osmanlı Turan Ocakları anlayışını bir STK hareketi haline getirmeye gayreti içerisinde bulanan bireylerden oluşuyoruz. 15 Temmuz öncesi verilen sinyaller bu memleketin üzerinde oynanacak oyunlar ile ilgili ihanet kokularını ve ihanet sinyallerini biz sezmiştik. Ancak bizlerin 15 Temmuz sonrası, halkın içlerine kadar girip hem ihanetçiler ile halkı birbirinden ayır edebilecek çalışmalılarımız sarf etmemiz, hem de halka doğru mesajlar verebilme adına, bizim içimizde fitne, nifak ve şer odaklarının oyunlarını bozma adına bizde bu çalışmaları gönüllülük esası ile üstlenmiş adeta devletin üniformasız neferleri olarak hizmetimizi hem ülke çapında hem de dünyaya, Avrupa ve Orta Asyalarına yayma gayreti olan bir STK’yız


TÜRKİYE ALAYINA GİDER YAPIYOR

Türkiye şu anda dünya üzerindeki süper güçlerin hepsine tabiri caizse, meydan okumuş, alayına gider yapmış bir haldedir. Bundan sonra da, hiç kimsenin ne silahına, ne savunma sanayisine ne de teknolojisine ihtiyaç duymayan bir ülkedir. Bu halimizin bazılarını rahatsız etmesinden dolayı dış mihrakların bazı rant olaylarına da, artık neşter vurulmuştur. 2009 yılında bu yana kendi ayakları üzerinde durup, hiç kimsenin talimatı doğrultusunda hareket etmeyen bir ülke olduğundan dolayı bütün dünya güçleri, dünyanın merkezi olan Anadolu’ya gözlerini dikmiştir.

BİZ ONLARIN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ

Bize karşı oyunlarını, sınırlarımızdaki Sünni ve yapay terör örgütlerini oluşturarak  gerekse içimizdeki devşirmelerle bizleri parçalamaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürmekteler. Ancak biz şükürler olsun sınırımızın ötesinde hüküm ettik. Sınırımızın ötesindeki terör örgütlerinin ta inlerine kadar girerek onların soyunu da kurutup, dışarıdan gelecek bütün güçlere karşı da kudretimizi, Türk milleti olarak ayakta olduğumuz, bize karşı başkaldıranların başının kesileceğinin mesajını biz zaten veriyoruz ve vermeye de devam ediyoruz. Bir eksiğimiz var. Toplum olarak kenetlenmemiz lazım. Bunun içinde gerçekten bizim gerçekten birlik ve beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacımız var.


DARBE GİRİŞİMİ OLABİLİR

İstanbul seçimleri ile alakalı kamuoyu gündemini, bu seçimler ile oyalayıp dışarıdan ülkemize karşı darbe girişimi, içeriden bir darbe girişimi olan bir dış güçlerin oyunlarını olduğunu sezebiliyorum. Bu kendi şahsi kanaatim. Devletin bazı otoriter yapıları ile de yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda İstanbul’la gündemi oylayıp işte S400 üzerinden, alamazsınız oyunundan getirmelere kadar değişik siyaset entrikaları dönse de, bunların dışından STK harekâtı ve vatandaş olarak bütün dünya 36 haçlı ülkesi, Bizanslılar, Siyonistler içerideki devşirmeleri ile birlikte İstanbul’a alırsak ülkeyi alırız hevesindeler. Rabbim 780 bin metrekarelik şu edanın topraklarını Yahudilere ve bu ülkeyi parçalamak isteyen dış mihraklara teslim etmeyecektir. Bize de miras olarak kalan bu vatan topraklarını canımız pahasında olsa ya üstünde kalarak, ya altına girerek diye yemin ettik”

Osmanlı Turan Ocakları Hatay İl Başkanı Mustafa Aslan, açılışta yaptığı konuşmada: “Osmanlı Turan Ocakları’nın topluma yararlı faaliyetler yaptığını gözlemleyip, bu kutlu davaya hizmet etmek istediğimi genel merkeze bildirdiğimde, beni samimi bir şekilde karşılayıp, beni bu göreve layık gören genel merkez yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından Hatay il binasının açılışı gerçekleştirilirken, destekte bulanan üyelerin hepsini çeşitli hediyeler verildi.

Açılışa, Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Vekili Nizam Perk, Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Özkahraman, aktör Tahsin Taşkın, Osmanlı Turan Ocakları Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Yılmaz ve il teşkilatı, Osmanlı Turan Ocakları Hatay İl Kadın Kolları ile vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x