İşte cinayetin arkasındaki neden!

İşte cinayetin arkasındaki neden!

Kahramanmaraş'ta Pazar günü akşamı, eski karısının nişanlısı tarafından çocuklarının yanında infaz edilen adamın cinayeti ile ilgili detaylara ulaşılarak cinayetin sır perdesini araladı.

26 Eylül 2018 - 14:42

35 yaşındaki İbrahim Doğan, boşandığı eski karısının 45 yaşındaki nişanlısı tarafından sokak ortasında infaz edildi. İbrahim Doğan'ın cinayete kurban gittiği araçta çocuklarının da yanında olduğu öğrenildi. Çocukların gözünün önünde babalarını öldüren cani adam, çocukları da alıp kaçmaya çalışırken bölgedeki bir trafik polisi tarafından yakalandı.

TAKİP EDİP PUSU KURDU!

Alınan bilgiye göre, Saat 17.45 sularında Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Binevler mahallesi Necmettin Erbakan bulvarı üzerinde meydana gelen olayda 35 yaşındaki İbrahim Doğan eski karısının nişanlısı tarafından öldürüldü. Üç yıl önce boşandığı karısından olan 2 çocuğu ile birlikte araç içerisindeyken direksiyonda vurularak öldürülen Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenilen Arif A.'nın Doğan'ı takip ettiği ve pusu kurarak öldürdüğü iddia edildi.

Yanık Petrol kavşağın güzergahında, 46 NR 553 plakalı otomobili ile seyir halinde olan İbrahim Doğan’ın arkasından seyreden 15 DD 771 plakalı otomobildeki Arif A. (45) Doğan'ın aracının yanında durarak, aracından inip pompalı tüfek ile 35 yaşındaki İbrahim Doğan’I direksiyon başında öldürdü.

TRAFİK POLİSİ YAKALADI!

Olayı gerçekleştiren Arif A. kaçmak isterken olay üzerine gelen bir trafik polisi tarafından yakalandı. Eli silahlı şahsı gören trafik polisi yaya olarak şahsın peşine düştü. Aracı ile seyir halinde olan Arif A.'nın kalabalık trafik nedeni ile bir anda durmasının ardından silahını çeken trafik polisi şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Şahsın olayda kullandığı silahta polis tarafından ele geçirildi. İddialara göre, İbrahim Doğan’ın boşandığı eski karısı ile nişanlı olduğu öğrenilen Arif A.’nın, Doğan ile aralarında bu konudan kaynaklanan bir husumet olduğu ve olayın bu yüzden gerçekleşmiş olabileceği öğrenildi. Yaklaşık 3 yıl önce boşandığı öğrenilen çiftin 3 ve 5 yaşlarındaki 2 çocuğunda cinayet esnasında saldırıya uğrayan araçta olduğu, silahlı saldırı sonrasında çocukların bağırarak araçtan kaçtığı görgü tanıklarından öğrenildi.

ÇOCUKLARIDA YANINDA GÖTÜRECEKTİ

Görgü tanıkları araçtan kaçan çocukları bölgedeki apartmandan bir şahsın, korumak için aldığını ancak silahlı Arif A.'nın elindeki tüfek ile apartmandakileri korkutarak çocukları aldığı ve aracına götürdüğünü, hemen araca binip seyir edecekken trafik polisinin müdahalesi ile Arif A.'nın yakalandığını belirtti.

TARTIŞMA CİNAYETLE BİTTİ

İddialara göre, İbrahim Doğan'ın eşinden boşandıktan sonra mahkeme kararı ile her hafta sonu çocuklarını aldığı ve Pazar günleri geri bıraktığı, bu hafta sonu ise çocukları almaya gittiğinde eski karısının nişanlısı olan Arif A. ile denk geldikleri ve aralarında zıtlaşma nedeni ile tartışma çıktığı da öğrenildi.

Şüpheli Arif A., Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili sürüyor.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...