İstiklâl’li öğrenciler geleceğe nefer oluyor

İstiklâl'li öğrenciler geleceğe nefer oluyor

Dulkadiroğlu ilçesinin tarihi bölgesinde bulunan İstiklâl İlkokulu öğrencilerinin doğayı koruma bilincinin geliştirilmesi için fidan dikim etkinliği düzenlendi.

02 Nisan 2022 - 23:48

Son yıllarda etkisini göstermeye başlayan küresel ısınma ile mücadele etmek için etkili bir doğa koruma bilincine sahip nesiller yetiştirmeyi amaçlayan İstiklâl İlkokulunda öğrenciler için çeşitli etkinlikler yapılıyor.

Etkinlikler kapsamında Orman Haftasında öğrencilere fidan dikimi gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu ilçesinde oluşturulan fidan dikim alanında gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere ağaçların önemi anlatılarak fidanların nasıl dikileceği anlatıldı. Daha sonra öğretmenlerin gözetiminde fidan diken öğrenciler fidanlara can suyu verdiler.

MÜDÜR ALTUNYILDIZ'DAN TEŞEKKÜR

Okullarının depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkıldığını ve Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulunda misafir olarak eğitim öğretime devam ettiklerini belirten İstiklâl İlkokulu Müdürü Ahmet Altunyıldız etkinliğe katkılarından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...