İthalat ve İhracat konuşuldu

İthalat ve İhracat konuşuldu

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının toplantısında rahatsızlığı nedeni ile Başkanlığı vekaleten Şahin Balcıoğlu'na veren Başkan Serdar Zabun toplantı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

01 Temmuz 2018 - 11:13

Zabun, ''Taşımacılıkla ilgili Türkiye Cumhuriyet Devlet Demir yollarının yetkilileri buradaydı. Genel müdürümüz buradaydı sağ olsun. Bizleri bu konuyla ilgili özellikle lojistik merkezimizle ilgili bilgilendirme de bulundu'' dedi.

Sayın valime, milletvekillerime, konuşan başkanıma, büyükşehir belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum diyen Zabun, ''Kendileri de buradaydı. Birlikte hem meclis üyelerine hem ihracat hem ithalatla ilgili tüm işletmedeki arkadaşlarımıza bilgiler verdiler. Bu lojistik merkezimiz Türkiye’nin ikinci büyük lojistik merkezi. Değerini bilmemiz lazım Kahramanmaraş’a çok katkıları olacaktır. O yüzden bu lojistik merkezin en iyi şekilde çalışması ve bizlerin Kahramanmaraş iş dünyası için faydalanması açısından çabalamamız lazım. Bizlere çok güzel şeyler anlattılar. İnşallah bizde bunlardan yararlanırız. 24 Haziranda yapılan seçimlerimiz Türkiye içinde hayırlı uğurlu oldu. Türkiye ‘nin ufkunu açacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu açık olsun. İnşallah daha iyi daha güzel güvenliğin daha arttığı dünya da sözünün daha çok geçtiği günler önümüzde herkese başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Kahramanmaraş'ta Nakliye sıkıntısı çeken iş dünyasının imdadına TCDD Demir yolları Başkanı yetişti. Türkoğlu Lojistik Merkezi ve demiryolu taşımacılığı ile artık Kahramanmaraş'tan Mersin'e her gün nakliye treni sefer yapacak.  Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) meclisi önceki gün toplanarak Türkoğlu Lojistik Merkezi ve demiryolu taşımacılığını konuştu. Kahramanmaraş'tan Mersin'e her gün sefer yapacak olan Nakliye treni iş dünyasını da rahatlatacak. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi geçtiğimiz Nisan ayında yapılan seçimlerin ardından önceki gün 3. kez toplandı. Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz başkanlığında yapılan KMTSO Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısında, Oda faaliyetleri ile şehrin ekonomisi ile ilgili görüşler masaya yatırılırken, geçirdiği rahatsızlığı nedeni ile KMTSO Başkanı Serdar Zabun'un yerine vekaleten Şahin Balcıoğlu başkanlık yaptı.

Toplantıya, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, TCDD Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt ile KMTSO Meclis üyeleri ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin temsilcileri katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...