“İyi parti ile hiç bir ilgim yok”

“İyi parti ile hiç bir ilgim yok”

Onikişubat ilçesine bağlı Yamaçtepe Mahalle muhtarı İlham Selçuk Gözükara, iyi partiyle ilişkilendirilmesine tepki göstererek İyi parti ile hiçbir ilgisinin ve bağlantısının olmadığını belirtti.

02 Mayıs 2018 - 10:43

Geçtiğimiz haftada bir muhtar arkadaşının davetiyle gittiği etkinliğe İyi Parti yöneticilerinin de geldiğini ve etkinlik sonrası basına verilen toplu fotoğrafta bulunduğu için kendisini İyi Parti’de gibi gösterilmesinden rahatsız olduğunu belirten Gözükara bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığını belirtti.

Gözükara; “Muhtar arkadaşımız geçtiğimiz hafta bizi bir etkinliğe davet eti. Biz de davete icabet ederek gittik, baktık ki İyi Partililer de geldi. Ben hiçbir şekilde İyi Partililerin katılacağını bilmiyordum ve Muhtar arkadaşta söylemedi bana İyi Partililerin katılacağını. Yemekten sonra tüm katılımcılar olarak resim çekinelim dediler, bende ayıp olmasın diye, bir art niyet düşünmeden resim çekildim, sonra bir baktık ki, bu resmi basına vermişler ve beni ve diğer arkadaşları da İyi Partiye katılmış gibi göstermişler. Ben Devletimin Milletimin yanındayım, benim İyi Partiye Katılma gibi bir durumum yok, benim hiçbir şekilde İyi Parti ile bir üyeliğim, bir gönül bağım yani kısaca hiçbir alakam yoktur.” Dedi.

Gözükara ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar emrinde olduğunu ifade etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...